Pozivnica na druženje i promociju najnovijih sf izdanja Zagrebačke naklade i Hangara 7

 

Pangalaktički heroj Vanja, Drumski razbojnici Ivan i Gordan, Svećenica Milena i bog Poseidon.A(leksandar) vas pozivaju u kulturnu galaktičku zajednicu Bogdana Ogrizovića (trenutno na planetarnoj adresi Zemlja, Zagreb, Preradovićeva 5) na druženje i promociju njihovih najnovijih izmaštanih avantura.

Pridružite nam se na promociji kakvu sigurno ne očekujete u režiji Zagrebačke naklade i Hangara 7 u subotu 24. siječnja s početkom u 12 sati.
Naoštrite svoja koplja, pripremite fazore za “glasnu” i “britku” raspravu o domaćoj znanstvenoj fantastici, knjigama i pisanju. Najaktivnijeg sudionika nagradit ćemo knjigom, no i za sve ostale pripremili smo jedno iznenađenje u obliku jestive knjige, da dobro ste shvatili ovo nije poredba nego je riječ o pravoj knjižnoj torti koja će vam dignuti šećer i dodatno pospješiti raspravu.

Knjige Drum (Ivan Lutz i Gordan Sundać), Svećenica Mjeseca (Milena Benini), Poseidonia (Aleksandar Žiljak) i Smrtonosna mizija i druge priče (Vanja Spirin) moći ćete kupiti po promotivnim cijenama, a uz to vam nudimo i potpise naših heroja i heroina što je naprosto neprocjenjivo.

Ukoliko već niste, okušajte svoju sreću u prigodnoj nagradnoj igri jer možda baš vi budete sretni dobitnik jednog od ovih fantastičnih naslova po vašem izboru.

21012015_Promocija_post

Check Also

Nijemi pratitelji – Laura Purcell

Prava noćna mora za ljubitelje gotičkog horora, roman čija se jeziva atmosfera uvlači pod kožu …

Mini Star Trek kon povodom Datinog rođendana!

02. veljače 2338. godine na Omicron Theti aktiviran je Data, omiljeni android koji bi dao …

Web Statistics