Home / Videodrom / Serije / Popularni podcast The Black Tapes postaje TV serija

Popularni podcast The Black Tapes postaje TV serija

NBC je najavio da pretvara popularni podcast The Black Tapes u TV seriju. S 41.5 milijuna downloada do danas The Black Tapes je konstantno na ljestvicama Appleovog iTunesa među top 10 u Americi; te top 50 u Kanadi, Australiji i Ujedinjenom Kraljevstvu. I sve to uspjeva unatoč činjenici da nova epizoda nije objavljena već preko godinu dana.

The Black Tapes prati Alex Reagan, novinarku koja se za svoju radio postaju sprema prirediti niz podcast reportaža o raznim, navodno nadnaravnim događajima čijim se istraživanjem bavi doktor Richard Strand, znanstvenik i skeptik. Izvorni plan da pokrije niz nepovezanih slučajeva vrlo se brzo pretvara u istraživanje na koji su način povezani događaji i osobe sa Strandovih “Black Tapes” snimki, a iako surađuju, Alex se čini da ni sam doktor Strand nije baš “čist”.

Scenaristi i izvršni producenti serije će biti Matthew Arnold (Emerald City) te tvorci podcasta Paul Bae i Terry Miles.

The Black Tapes je samo jedan od nekoliko fikcijskih podcasta koji se trenutno pretvaraju u seriju, što je između ostalog posljedica uspjeha Amazonove adaptacije Homecoming s Juliom Roberts u glavnoj ulozi. Facebook Watch je najavio adaptaciju Limetowna s Jessicom Biel u glavnoj ulozi, dok je FX osigurao prava za horor podcast Welcome to Night Vale.

Check Also

Dolittle: prvi trailer otkriva novi spin na klasičnu priču!

Universal Pictures je upravo objavio prvi trailer za film Dolittle. Glavnu ulogu tumači Robert Downey …

Snowpiercer: sve što je poznato o seriji, koja se nedavno vratila na TNT

Kada u proljeće iduće godine serija Snowpiercer konačno stigne na male ekrane, tada će proći …

Web Statistics