Pogledajte teaser trailer za seriju “Thunderbirds Are Go!”

 

ITV je pustio prvi teaser trailer za nadolazeću sf seriju “Thunderbirds Are Go!”. Ovaj video je tek nagovještaj za trailer, ne prikazuje likove niti akciju, riječ je samo o pozivu u pomoć te prvom pogledu na redizajnirani Thunderbird 5. Video će vas uputiti i na službenu stranicu Thunderbirds.com gdje možete saznati više o rebootu popularne serije “Thunderbirds” iz 1965.

Za specijalne efekte zadužen je Jacksonov Weta studio, i iako se iz videa za sada ne može isčitati gotovo ništa mi smo svejedno uzbuđeni poradi ovog projekta. Serija na ITV stiže u proljeće 2015. godine i predstavljat će inovativanu mješavinu specijalnih efekata i ‘live-action’ segmenata. Producenti serije su Estelle Hughes, Giles Ridge, Richard Taylor i Andrew Smith. Glavni scenarist je Rob Hoegee, dok režiju potpisuje David Scott (LEGO Star Wars).

Glumačku ekipu predvodit će Rosamund Pike (The World’s End, Gone Girl) kao Lady Penelope i David Graham (Thunderbirds 1965) koji će reprizirati svoju ulogu šofera i međunarodnog tajnog agenta Parkera. Nezaustavljivom izumitelju Brainsu glas će posuditi Kayvan Novak (Fonejacker, Facejacker), braću Gordona i Johna Tracyja tumačiti će Thomas Brodie-Sangster (Love Actually, Game of Thrones). Rasmus Hardiker će glas posuditi najmlađem i najstarijem od braće Tracy, Alanu i Scottu, dok će petog brata Virgila tumačiti David Menkin. Sandra Dickinson će svoj glas posuditi baki Tracy, a glavnog zlikovca utjelovit će Andres Williams.

“Thunderbirds Are Go!” će predstaviti i nove likove: Kayo kojeg će tumačiti Angel Coulby i pukovnik Casey kojem će glas posuditi Adjoa Andoh (Doctor Who).

Check Also

Space Sweepers: trailer za prvu korejsku svemirsku operu!

Nedavno je objavljen novi trailer za Space Sweepers, prvu korejsku svemirsku operu. Da, točno ste …

The Watch: BBC America je otkrio novu fotku i datum premijere!

Početkom godine smo dobili prvi pogled na BBC-jevu adaptaciju The Watch, a sada nam stiže …

Web Statistics