Home / Opasne vizije / Pogledajte prvi trailer za postapokaliptični SF triler “Cell” nastao prema Kingovom bestselleru

Pogledajte prvi trailer za postapokaliptični SF triler “Cell” nastao prema Kingovom bestselleru

 

Objavljen je prvi trailer za sf horor triler “Cell” koji je nastao prema predlošku istoimenog romana Stephena Kinga. Kod nas je roman objavio Algoritam te nosi naslov Mobitel.

Radnja filma prikazuje ružnu stranu tehnologije koja se okrenula protiv čovječanstva.
Jaki signal prenio se mobilnom mrežom po cijelom svijetu. Svi korisnici mobitela su trenutno reprogamirani u iznimno nasilne osobe. Tražeći svoju obitelj Clay Riddell (Cusack) se probija u pravcu sjevera, kroz New England. Udružio se s nekolicinom preživjelih kako bi lakše odbili krvožedne nasilnike koji postaju sve organiziraniji…

U filmu glavne uloge tumače John Cusack i Samuel L. Jackson kojima je ovo drugi put da se zajedno pojavljuju u Kingovoj adaptaciji za velike ekrane. Prvi put je bio u pitanju horor film “1408“. Osim njih dvoje, ostale značajnije uloge tumače Isabelle Fuhrman, Stacy Keach, Owen Teague i Joshua Mikel.
Cell je režirao Tod Kip Williams (Paranormal Activity 2), a scenarij su adaptirali Stephen King i Adam Allec (Last House on the Left).

Film u kino dvorane stiže 08. srpnja ove godine.

28042016_cell_poster

Check Also

Spider-Man: neizvjesna budućnost nakon razlaza Sonyja i Marvela

Taman prije Disneyjeve D23 megakonvencije sve obožavatelje Marvelovog kinematografskog svemira šokirala je vijest da omiljeni …

Prvi jezivi teaser za film Antlers je otkrio novo čudovište Guillerma del Tora

Fox Searchlight je objavio prvi teaser trailer i poster za horor film Antlers kojeg producira …

Web Statistics