Home / Opasne vizije / Stigao je roj novih teasera za FX-ovu seriju “American Horror Story: Cult”

Stigao je roj novih teasera za FX-ovu seriju “American Horror Story: Cult”

Sedma sezona FX-ove antologijske serije “American Horror Story” na male ekrane stiže 05. rujna. S obzirom da je do premijere ostalo tek malo više od mjesec dana promotivna kampanja je u punom zamahu. Prvi teaser plasiran je na nedavno završenom San Diego Comic-Conu, gdje je tvorac serije Ryan Murphy obznanio da će nova sezona nositi naziv “Cult” i da će radnjom biti smještena u Michigan. Također je potvrđeno da će priča biti povezana s prošlogodišnjim predsjedničkim izborima. U novoj sezoni nećemo vidjeti ni Trumpa ni Hillary, ali će kao uvod u ovogodišnju Američku horor priču biti iskorišteni originalni snimci iz izborne noći, a radnja će pratiti posljedice i strah u ljudima koje dovodi nova Trumpova administracija. Serija će prikazati obje strane američke politike, a značajan fokus će imati na ljudi koji vjeruju da su “potpuno zanemareni od strane trenutne administracije, koji žive pod pritiskom, osjećaju se napadnutim, nesigurnim i strahuju za svoje živote”. Otkriveno je i da će sedma sezona biti usko povezana s Freak Show sezonom, iako je radnja smještena u sadašnje vrijeme.

Ovogodišnja tema predstavlja vrlo zanimljiv izbor, ali možda je još zanimljiviji način na koji se Cult promovira. Već spomenuti prvi teaser je otkrio tkz. vojsku kaunova. Zatim je objavljen prvi poster koji je naglasak stavio na pčele i košnicu – žena našminkana kao klaun s ogoljenim mozgom, koji je zapravo košnica. U međuvremenu FX nije gubio vrijeme i preplavio je net friškim teaserima od kojih posljednja dva otkrivaju klauna koji izvire iz zapjenjene vode, te nešto što podsjeća na ljudsku košnicu. Sigurni smo da poveznica postoji, ali što točno pčele i klauni imaju s predsjedničkim izborima najvjerojatnije ćemo otkriti tek kada serija krene. Pripremite se na novi roj teasera, jer kako je krenulo, neće stati na ovome.

Glumačku postavu čine Sarah Paulson, Evan Peters, Frances Conroy, Lena Dunham, Billy Eichner, Billie Lourd, Cheyenne Jackson, Adina Porter, Alison Pill, Colton Haynes, Mare Winningham i Leslie Grossman.

Check Also

Novi Thor ima smisao za humor, što pokazuje i novi klip

Četiri godine nakon zadnjeg nastavka, nordijski bog Thor vraća se na velike ekrane u filmu …

Stigao je novi trailer za zastrašujući norveški horor Thelma

The Orchard je objavio novi trailer za nadnaravni horor triler “Thelma” koji je svoju svjetsku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Web Statistics