Pogledajte fantastične minijaturne setove za reboot serije “Thunderbirds Are Go!” koji stižu ravno iz Weta Workshopa

 

Nadolazeći reboot serije “Thunderbirds Are Go!” izgleda kao da ima potencijal da bude nešto u ćemu će fanovi uživati. Sve što smo do sada imali prilike vidjeti izgledalo je prilično cool, ali ono najbolje je stiglo upravo danas. Riječ je o video prikazu lokacija koje će biti korištene u seriji, i moramo reći da detalji izgledaju zaista zadivljujuće.
Ono što to čini tako fantastičnim je što su te minijaturne scenografije stvarno izrađene i to od strane ‘čarobnjaka’ iz Weta Workshopa. Setovi uključuju otočnu bazu braće Tracy kao i nekoliko drugih zanimljivih lokacija.
Za one koji ne znaju ponovit ćemo da producente serije čine Estelle Hughes, Giles Ridge, Richard Taylor i Andrew Smith. Glavni scenarist je Rob Hoegee, dok režiju potpisuje David Scott (LEGO Star Wars). Glumačku ekipu predvodit će Rosamund Pike (The World’s End, Gone Girl) kao Lady Penelope i David Graham (Thunderbirds 1965) koji će reprizirati svoju ulogu šofera i međunarodnog tajnog agenta Parkera. Nezaustavljivom izumitelju Brainsu glas će posuditi Kayvan Novak (Fonejacker, Facejacker), braću Gordona i Johna Tracyja tumačiti će Thomas Brodie-Sangster (Love Actually, Game of Thrones). Rasmus Hardiker će glas posuditi najmlađem i najstarijem od braće Tracy, Alanu i Scottu, dok će petog brata Virgila tumačiti David Menkin. Sandra Dickinson će svoj glas posuditi baki Tracy, a glavnog zlikovca utjelovit će Andres Williams.

Check Also

Prvi pogled na misteriozni SF triler 2067

Nezavisni distopijski SF triler 2067 je s produkcijom započeo još u studenom 2018. godine u …

Lovecraft Country: novi trailer otkriva vrlo aktualnu seriju začinjenu nadnaravnim!

Dobrodošli u Lovecraft Country. HBO je objavio novi teaser trailer za nadolazeću horor dramu, adaptaciju …

Web Statistics