Home / Videodrom / Serije / Pogledajte fantastične minijaturne setove za reboot serije “Thunderbirds Are Go!” koji stižu ravno iz Weta Workshopa

Pogledajte fantastične minijaturne setove za reboot serije “Thunderbirds Are Go!” koji stižu ravno iz Weta Workshopa

 

Nadolazeći reboot serije “Thunderbirds Are Go!” izgleda kao da ima potencijal da bude nešto u ćemu će fanovi uživati. Sve što smo do sada imali prilike vidjeti izgledalo je prilično cool, ali ono najbolje je stiglo upravo danas. Riječ je o video prikazu lokacija koje će biti korištene u seriji, i moramo reći da detalji izgledaju zaista zadivljujuće.
Ono što to čini tako fantastičnim je što su te minijaturne scenografije stvarno izrađene i to od strane ‘čarobnjaka’ iz Weta Workshopa. Setovi uključuju otočnu bazu braće Tracy kao i nekoliko drugih zanimljivih lokacija.
Za one koji ne znaju ponovit ćemo da producente serije čine Estelle Hughes, Giles Ridge, Richard Taylor i Andrew Smith. Glavni scenarist je Rob Hoegee, dok režiju potpisuje David Scott (LEGO Star Wars). Glumačku ekipu predvodit će Rosamund Pike (The World’s End, Gone Girl) kao Lady Penelope i David Graham (Thunderbirds 1965) koji će reprizirati svoju ulogu šofera i međunarodnog tajnog agenta Parkera. Nezaustavljivom izumitelju Brainsu glas će posuditi Kayvan Novak (Fonejacker, Facejacker), braću Gordona i Johna Tracyja tumačiti će Thomas Brodie-Sangster (Love Actually, Game of Thrones). Rasmus Hardiker će glas posuditi najmlađem i najstarijem od braće Tracy, Alanu i Scottu, dok će petog brata Virgila tumačiti David Menkin. Sandra Dickinson će svoj glas posuditi baki Tracy, a glavnog zlikovca utjelovit će Andres Williams.

Check Also

The Outsider: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju Kingovog romana

HBO je objavio prvi trailer za limitiranu seriju The Outsider, istoimenu adaptaciju romana Stephena Kinga. …

The Witcher: novi teaser najavljuje punokrvni trailer za seriju

The Witcher s Henryjem Cavillom (Mission Impossible – Fallout, Justice League) kao Geraltom od Rivije …

Web Statistics