Home / Videodrom / Serije / Pogledajte ekskluzivan video: ekipa Igre prijestolja o snimanju 5. sezone u Hrvatskoj

Pogledajte ekskluzivan video: ekipa Igre prijestolja o snimanju 5. sezone u Hrvatskoj

 

08042015_igra_prijestolja_5

U susret novoj sezoni “Igre prijestolja” predstavljamo vam ekskluzivan video u kojem ekipa iz serije dijeli svoja iskustva sa prošlogodišnjeg snimanja u Hrvatskoj.
Pogledajte kako doživljavaju Hrvatsku i zašto ju nazivaju “home away from home“.

Usput vas podsjećamo da će ekskluzivna premijera V. sezone kultne serije “Igra prijestolja” biti emitirana na HBO-u u Hrvatskoj u isto vrijeme kada i u SAD-u odnosno 13. travnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 3:00h po lokalnom vremenu.

Najgledanija HBO serija svih vremena, ovjenčana brojnim “Emmy“, “Zlatni globus” i “Peabody” nagradama, biti će od jutarnjih sati u ponedjeljak, 13. travnja, dostupna i na internet usluzi videa na zahtjev HBO GO, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana i u udarnom terminu u 20:05h.

Ekskluzivna premijera pete sezone “Igre prijestolja” biti će istovremeno emitirana u 170 zemalja širom svijeta.
Kultna serija i svjetski televizijski fenomen, “Igra prijestolja”, utemeljena na fantastičnim bestselerima Georgea R. R. Martina “Pjesma leda i vatre”, epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

U novoj sezoni, kroz 10 epizoda, donosi brojne zanimljive zaplete koji će se razvijati do svoje neizbježne i često krvave završnice. Nakon šokantnih smrti u četvrtoj sezoni (Joffrey, Tywin, Oberyn, Shae), peta sezona počinje s prazninom na vladajućem vrhu koju protagonisti diljem Westerosa i Essosa žele što prije ispuniti. U Crnome zamku Jon Snow bori se da pronađe ravnotežu između dužnosti prema Noćnoj straži i zahtjevima tek pridošlog Stannisa Baratheona koji se proglasio zakonitim kraljem Westerosa. U međuvremenu, Cersei se muči zadržati moć u Kraljevu Grudobranu okružena Tyrellovima i unatoč usponu religijske skupine koju predvodi enigmatični Vrhovni Vrabac, dok Jamie kreće na tajnu misiju. Preko Uskog mora, Arya traži staroga prijatelja, a bjegunac Tyrion pronalazi novu svrhu. Dok opasnost raste u Meereenu, Daenerys otkriva da njezina klimava vladavina nad gradom zahtijeva teške žrtve. U novoj sezoni biti će prikazane neke od najeksplozivnijih scena dosad, a obećanje da “zima dolazi” postaje veća prijetnja nego ikad prije.

Prva epizoda serije Igra prijestolja V će u periodu od 13. travnja do 11. svibnja biti dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u ovom fantastičnom vizualnom spektaklu. Mi jedva čekamo 🙂

Check Also

Radi se na novom nastavku filma RoboCop

Stižu potencijalno dobre vijesti za fanove originalnog RoboCopa Paula Verhoevena: Murphy se vraća! Ed Neumeier, …

Signali s posljednje granice #11: Maske su pale

Na kraju prošle epizode Star Trek: Discovery, naša glavna junakinja našla se u teškoj poziciji. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Web Statistics