Home / Videodrom / Traileri / Pinocchio: prvi trailer za talijanski igrani film

Pinocchio: prvi trailer za talijanski igrani film

Ova verzija filma Pinocchio je daleko od onoga na što smo naučili kod Disneyja. Koliko se točno ovaj film razlikuje od onoga na što smo navikli provjerite u prvom teaser traileru. U režiji Mattea Garronea, najpoznatijeg po filmu Gomorrah, stiže mračnija priča o drvenom lutku Pinokiju koji je oživio. Riječ je o igranom filmu, nastalom u koprodukciji između Italije i Francuske, a prema viđenom se ne čini kao lagana obiteljska razbibriga.

Film produciraju kuće Archimede Films, Rai Cinema, Le Pacte, Recorded Picture Company i Leone Film Group. Rai Cinema će film pustiti u talijanska kina, a Le Pacte u francuska. Film se očekuje u prosincu ove godine. Sinopsis još nije otkriven, ali svojedobno je redatelj izjavio kako želi dostaviti horor film za čitavu obitelj. Isto tako treba uzeti u obzir da je najavio i kako će radnja biti vjerna istoimenom romanu kojeg je napisao talijanski autor Carlo Collodi. Snimanje je započelo još u ožujku, a film se trenutno nalazi u postprodukciji.

Glavne uloge tumače Roberto Benigni kao Geppetto, Federico Ielapi kao Pinocchio, Gigi Proietti kao Mangiafuoco, Rocco Papaleo, Massimo Ceccherini, Matilda De Angelis, Alida Baldari Calabria, Alessio Di Domenicantonio, Maria Pia Timo i Davide Marotta.

Pinocchio

Check Also

Prvi trailer za Wonder Woman 1984 potpuno odiše osamdesetima!

Warner Bros. je konačno objavio puni trailer za Wonder Woman 1984 koji nas je instantno …

Sletio je prvi teaser za Wonder Woman 1984!

Warner Bros. je netom objavio prvi teaser trailer za Wonder Woman 1984. Nastavak režira Patty …

Web Statistics