Home / Videodrom / Serije / FX je naručio pilot serije What We Do in the Shadows

FX je naručio pilot serije What We Do in the Shadows

Sve fanove horor komedije Kad padne mrak (What We Do in the Shadows) će zasigurno obradovati vijest da je FX naručio pilot za potencijalnu istoimenu seriju. Jemaine Clement i Taika Waititi koji su bili režiseri, scenaristi i zvijezde filma iz 2014. godine na pilotu će imati ulogu izvršnih producenata, dok će Clement obnašati i funkciju scenarista, a Waititi će na sebe preuzeti i režiju.

Glavne uloge tumačit će Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou i Harvey Guillen. Za sada nisu poznati detalji pilota, ali Waititi je u jednom trenutku dao do znanja da će se radnja odvijati u Americi, a ne na Novom Zelandu.

Originalni film prati život tri vampira cimera koji pokušavaju prevladati niz životne prepreka kao što je, primjerice, žeđ za ljudskom krvi. Istovremeno se bore s najobičnijim zahtjevima suvremenog života poput obavljanja kućanskih poslova, noćnim izlascima, plaćanjem stanarine te riješavanjem međusobnih sukoba.

Osim toga, ti vampiri svakodnevno (ili bolje reći svakonoćno) imaju problema sa suparničkom bandom vukodlaka. Waititi i Clement su već najavili nastavak filma What We Do In The Shadows koji će se zvati “We’re Wolves“, a koji će se očito baviti suparničkom frakcijom vukodlaka.

No prije nastavka filma očekuje nas i spin-off serija, koja će se zvati “Wellington Paranormal“. U intervjuu za Stuff, Jemaine Clement je izjavio da će prva sezona imati šest 30-minutnih epizoda. Serija će se ovog puta usredotočiti na detektive Mikea Minoguea i Karen O’Learyja koje su gledatelji imali prilike upoznati u originalnom filmu What We Do In The Shadows.

Check Also

Novi trailer za Star Wars: The Rise of Skywalker vodi na epski kraj sage

Već i vrapci na grani znaju da je The Rise of Skywalker posljednji film ne …

Bloodshot: prvi službeni trailer je sletio!

Nakon jučerašnjeg kratkog teasera objavljen je prvi, akcijom nabijeni trailer za film Bloodshot. Prije nego …

Web Statistics