Home / Videodrom / Serije / Penny Dreadful stiže na HBO

Penny Dreadful stiže na HBO

 

Home Box Office je najavio premijeru hit-serije “Penny Dreadful” koja će na HBO-u biti prikazana u petak, 7. studenog u 21:05h. Novi nastavci će se također emitirati petkom u istom vremenskom terminu, dok će na HBO GO-u biti dostupni već u jutarnjim satima.
Neki od najstrašnijih likova iz književnosti, uključujući dr. Frankensteina i njegova stvora, Doriana Graya i slavni likove iz romana „Dracula“, vrebaju najmračnijim zakutcima viktorijanskoga Londona. Penny Dreadful je zastrašujući psihološki triler koji isprepleće ove klasične originalne horor-priče u novu dramu za odrasle.
1891. je godina. Policija istražuje niz okrutnih ubojstava, ali istraživač Malcolm Murray i tajanstvena Vanessa Ives znaju kako je tu riječ o nečem još zlokobnijem…
Prve dvije, od ukupno osam epizoda prve sezone serijala, režirao je Juan Antonio Bayona, poznat po filmovima “The Orphanage” i “The Impossible”, za koji je talentirana Naomi Watts 2013. nominirana za Oscara.
U ulozi Vanesse Ives gledat ćemo Evu Green, a mračnim ulicama Londona uz nju lutaju i Josh Hartnett, Timothy Dalton, Reeve Karney, Rory Kinnear

02112014_Penny Dreadful

Check Also

Captain Marvel 2 je sada i službeno u razvoju!

Marvel se za Captain Marvel 2 odlučio maknuti iz devedesetih, i preseliti u sadašnje vrijeme …

Trailer za SF triler Vivarium otkriva noćnu moru u predgrađu!

Konačno stigao prvi puni trailer, ali i novi poster za SF triler Vivarium, redatelja Lorcana …

Web Statistics