Home / Videodrom / Serije / Showtime je oživio Penny Dreadful, s novim poglavljem – City of Angels

Showtime je oživio Penny Dreadful, s novim poglavljem – City of Angels

Nakon iznenađujućeg otkazivanja serije Penny Dreadful prije dvije godine, Showtime je jednako iznenađujuće upravo najavio njezin spinoff pod naslovom City of Angels.

S ovom narudžbom, Penny Dreadful je postala antologijskom serijom. Novo poglavlje će se fokusirati na Los Angeles u 1938. godinu, vrijeme i mjesto duboko stopljeno s meksičko-američkim folklorom i socijalnim tenzijama. Ukorijenjeno u konfliktu između likova povezanih s božanstvom Santa Muerte i ostalih u savezu s vragom Penny Dreadful: City of Angels će istraživati uzbudljivu mješavinu nadnaravnog i zapaljivu stvarnost toga razdoblja, stvarajući nove okultne mitove i moralne dileme uz pravu povijesnu kulisu.

John Logan, tvorac originalne serije se vraća kao scenarist i izvršni producent, a na potonjoj funkciji mu se pridružuju Michael Aguilar, Sam Mendes i Pippa Harris.

“Sada ćemo se uhvatiti ukoštac sa specifičnim povijesnim i stvarnim političkim, religijskim, socijalnim i rasnim pitanjima. U 1938. godini Los Angeles se suočavao s teškim pitanjima o njegovoj budućnosti, kao i njegovoj duši. Naši likovi će morati učiniti isto. Nema laganih odgovora. Samo iznimno jakih pitanja i moralnih izazova. Kao i uvijek u svijetu Penny Dreadful ne postoje heroji i zlikovci, samo protagonisti i antagonisti, komplicirani i sukobljeni likovi koji žive na točki moralnog izbora.” – izjavio je John Logan.

Penny Dreadful: City of Angels

Check Also

Stigao je novi, opako dobri spot za Godzilla: King of the Monsters

Warner Bros. je doista otvorio pandorinu kutiju sa zadnjim spotom za Godzilla: King of the …

Ezra Miller i Grant Morrison pišu scenarij za film The Flash

Ezra Miller, koji je glumio super heroja Flasha u filmovima Batman v Superman: Dawn of …

Web Statistics