Home / Nagradne igre / Osvojite ulaznice za SF triler Trag života

Osvojite ulaznice za SF triler Trag života

 

21032017_Life_nagradna_post_1

23. ožujka, u domaća kina stiže zastrašujući triler Trag života (Life) s Jakeom Gyllenhaalom, Ryanom Reynoldsom i Rebeccom Ferguson u glavnim ulogama. Riječ je o napetom znanstveno fantastičnom filmu čija je radnja smještena u ne tako dalekoj budućnosti, a ono što je najviše zastrašujuće jest činjenica da u samoj priči ima zapravo jako malo SF elemenata i većinom se oslanja na realnost ljudskih reakcija uslijed prvog susreta s potpuno novim oblikom života van Zemlje.

David, Miranda, Rory, Katerina, Sho i Hugh šestero je astronauta koji čine posadu međunarodne svemirske posade koja se nalazi na rubu jednog od najvažnijih otkrića u povijesti civilizacije: prvog dokaza života na Marsu. Kako posada polagano započinje svoje istraživanje, njihove metode dovode do neželjenih posljedica, a novi oblik života pokazuje se puno inteligentnijim nego što je to itko mogao očekivati…

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma Continental filmu, dijelimo ulaznice koje ćete moći iskoristiti u kinima: Cineplexx City Center one East Zagreb i Cineplexx City Center one Split.

Sve što trebate napraviti je pokrenuti kviz i odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore na pitanje, upadaju u bubanj za izvlačenje. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb Next. S(f)retno svima koji sudjeluju!

Nagradna igra traje do četvrtka 23. ožujka u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni već idućeg dana.

[wpsqt name=”Nagradna igra: Trag života” type=”quiz”]

21032017_Life_nagradna_poster_novi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Osvojite ulaznice za najavni vikend 8. Fantastic Zagreb Film Festivala

Osmi po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 28. lipnja do 08. …

Osvojite cool stvari iz filma Solo: Priča iz Ratova zvijezda

U domaćim kinima trenutno igra svemirska avantura Solo: Priča iz Ratova zvijezda (Solo: A Star …

Web Statistics