Osvojite majice i bočice za vodu s motivom serije “Okus krvi”

 

06072014_TrueBlood_Nag

Stigli smo do posljednje, sedme sezone nadnaravne HBO-ove serije Okus krv u kojoj se opraštamo od neobičnih bića, vila, mjenjolika i vampira s američkog juga. Već sutra, 07. srpnja očekuje nas nova epizoda s fantastičnim avanturama dobro nam znanih likova pa nemojte zaboraviti okrenuti HBO u 21:05 i uživati u seriji. Da bi uživancija bila potpuna odigrajte nagradnu igru Okus krvi i osvojite nešto od cool nagrada jer posljednja sezona znači i posljednju priliku za osvajanje ovakvih jedinstvenih stvarčica.

Zahvaljujući našem sponzoru, HBO-u Adria, dijelimo vam, majice i boce za vodu s motivom serije. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na sva tri postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”. Nakon što odigrate nagradnu igru, možete nam u komentar ispod objave (tu ili na facebooku) napisati koju biste nagradu željeli (ako je majica, navedite i veličinu).

Nagradna igra traje do četvrtka 10. srpnja u ponoć.

Napominjemo da svi koji u periodu od 23. lipnja do 22. srpnja posjete stranicu www.hbogo.hr mogu besplatno pogledati prve nastavak posljednje sezone serijala Okus krvi i upoznati se s HBO GO uslugom.

[wpsqt name=”True Blood – zadnja sezona” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics