Home / Opasne vizije / Objavljen je novi trailer za film “Star Trek Beyond”

Objavljen je novi trailer za film “Star Trek Beyond”

 

21052016_star_trek_beyond_post_01

Paramount je objavio drugi trailer za “Star Trek Beyond” redatelja Justina Lina. Trailer je svoju premijeru doživio sinoć u sklopu fanovskog eventa u Los Angelesu gdje je najavljeno da će svjetska premijera filma biti u San Diegu na Comic-Conu i to 20. srpnja na prvom IMAX prikazivanju na otvorenom uz pratnju orkestra. Što bi dali da nam je doživjeti jednu takvu filmsku projekciju, no morat ćemo se zadovoljiti i s regularinim IMAX-om.

Za razliku od prvog trailera punog akcije i gotovo ničeg više, novi je više usmjeren na likove te pokazuje značajni napredak u odnosu na prvi. Priča će čini se biti fokusirana na Kirka kojeg još uvijek ‘progoni’ duh njegovog oca, ali i nastojanje da odgonetne kakav kapetan zaista želi biti. Kriza će biti maksimalno potencirana kada dođe do nužnog napuštanja Enterprisea usljed kojeg će posada biti raštrkana pa je logično za pretpostaviti da će glavna radnja biti upravo na njihovom ponovnom i očito vrlo teškom okupljanju…

Film u domaća kina stiže 21. srpnja. Što vi mislite, jer i vama drugi trailer bolji, te ako jest koliki napredak pokazuje u odnosu na prvi?

21052016_star_trek_beyond_poster

Check Also

Priča o igračkama 4 je certificirano svježa s čak 100% na Rotten Tomatoes

Nakon devet godina na kino platna vraća se svim generacijama poznata ekipa iz Priče o …

Stranger Things 3: službeni sinopsis i nove fotke

Godina je 1985., u Hawkinsu, Indiani, i ljeto se polako zakuhava. Škola je završila, grad …

Web Statistics