Novoj CBS-ovoj Star Trek seriji pridružio se Nicholas Meyer u funkciji pisca i producenta

 

28022016_Nicholas_Meyer_post

Vijesti za nadolazeću Star Trek seriju postaju sve bolje i bolje. CBS je za rad na rebootu regrutirao još jednog veterana Zvjezdanih staza. Riječ je o režiseru, producentu i scenaristu Nicholasu Meyeru. Zaslužan je za režiju filma “Star Trek II: Wrath of Khan“, za scenarij “Star Trek IV: The Voyage Home” te za režiju i scenarij filma “Star Trek VI: The Undiscovered Country“.

Meyer je tako postao najnoviji dodatak seriji u funkciji pisca i producenta, i to netom nakon što smo saznali fantastičnu vijest da će Bryan Fuller služiti kao showrunner i izvršni producent. Alex Kurtzman i Heather Kadin će također obnašati dužnost izvršnih producenata. CBS je za reboot franšize skupio vrlo impresivan talent s iskustvom i strašću da novu seriju pretvore u nešto zaista posebno.

CBS će novu Star Trek seriju lansirati u siječnju 2017. godine. Za one koji možda ne znaju ponovit ćemo da će samo prva epizoda serije biti emitirana na regularnoj televiziji na CBS-u, a potom će nove epizode biti ekskluzivno dostupne na njihovom streaming servisu – CBS All Access.

Check Also

Prvi trailer za Syfy-jevu seriju Vagrant Queen

Nova Syfy-jeva serija Vagrant Queen stiže 27. ožujka. Riječ je o adaptaciji popularnog strip serijala …

Razvija se potpuno novi Star Wars film!

Na jedan kratki trenutak činilo se da budućnost Star Warsa leži u formatu serija. No …

Web Statistics