Home / Videodrom / Serije / Novoj CBS-ovoj Star Trek seriji pridružio se Nicholas Meyer u funkciji pisca i producenta

Novoj CBS-ovoj Star Trek seriji pridružio se Nicholas Meyer u funkciji pisca i producenta

 

28022016_Nicholas_Meyer_post

Vijesti za nadolazeću Star Trek seriju postaju sve bolje i bolje. CBS je za rad na rebootu regrutirao još jednog veterana Zvjezdanih staza. Riječ je o režiseru, producentu i scenaristu Nicholasu Meyeru. Zaslužan je za režiju filma “Star Trek II: Wrath of Khan“, za scenarij “Star Trek IV: The Voyage Home” te za režiju i scenarij filma “Star Trek VI: The Undiscovered Country“.

Meyer je tako postao najnoviji dodatak seriji u funkciji pisca i producenta, i to netom nakon što smo saznali fantastičnu vijest da će Bryan Fuller služiti kao showrunner i izvršni producent. Alex Kurtzman i Heather Kadin će također obnašati dužnost izvršnih producenata. CBS je za reboot franšize skupio vrlo impresivan talent s iskustvom i strašću da novu seriju pretvore u nešto zaista posebno.

CBS će novu Star Trek seriju lansirati u siječnju 2017. godine. Za one koji možda ne znaju ponovit ćemo da će samo prva epizoda serije biti emitirana na regularnoj televiziji na CBS-u, a potom će nove epizode biti ekskluzivno dostupne na njihovom streaming servisu – CBS All Access.

Check Also

Creepshow: novi trailer nudi bolji pogled na stvari koje će vas odvesti do ludila

AMC-ova horor platforma Shudder objavila je novi trailer za antologijsku horor seriju Creepshow, baziranu na …

Otključajte tajne prvog teasera za The Secret Garden

Studiocanal je objavio prvi teaser trailer za nadolazeću adaptaciju The Secret Garden, baziranu na istoimenom …

Web Statistics