Home / Videodrom / Serije / Stigao je novi trailer za SF seriju The First

Stigao je novi trailer za SF seriju The First

Hulu je objavio punokrvni trailer za SF seriju The First. Tvorac serije je Beau Willimon koji se nakon fantastične House of Cards na male ekrane vraća sa serijom koja se bavi prvom ljudskom misijom na Mars. Scenarij potpisuje Willimon, a ujedno je zajedno s Jordanom Tappisom i izvršni producent. Seriju producira Westward Productions, Hulu, Channel 4 i IMG.

Serija je smještena u New Orleans, u 2031. godinu i prati događaje vezane uz prvu ljudsku misiju na Mars, istražujući izazove prvih koraka prema međuplanetarnoj kolonizaciji. Priča se odvija ne samo oko astronauta, nego i njihovih obitelji i bližnjih, kao i oko tima koji se brine za njih sa Zemlje.

Glavne uloge tumače Sean Penn, Natascha McElhone, LisaGay Hamilton, Hannah Ware, Keiko Agena, Rey Lucas, James Ransone, Anna Jacoby-Heron, Brian Lee Franklin i Oded Fehr.

Prva sezona serije se sastoji od osam epizoda te će se primarno odvijati na Zemlji, dok se astronauti pripremaju za putovanje na Crveni planet. Novi trailer ukazuje na to da će fokus serije biti na danak koji ovakva ekspedicija uzima od obitelji astronauta. Što ide u prilog onome što je Willimon izjavio kada je serija tek najavljena – “To je priča o ljudskom duhu. O našoj nesavladivoj potrebi da dosegnemo nepoznate horizonte. O ljudima koji rade na najvećim pionirskim poduhvatima u ljudskoj povijesti. Kao i o cijeni te vizije, opasnosti i žrtve – emocionalne, pshičke i fizičke – koja je potrebna da bi se to postiglo. Kako se obični, nesavršeni ljudi povezuju zajedno i prevladavaju bezbroj prepreka kako bi desegli nešto izvanredno.” Punokrvni trailer također otkriva i futuristička tehnološka dostignuća, poput zanimljivih holografskih uređaja.

Serija će u svakom slučaju biti zanimljivi test jer nije riječ o klasičnom SF-u, s obzirom da fokus, barem u prvoj sezoni ne leži na njemu, nego služi kao kulisa. Također kažemo da je test i zato jer će Hulu pustiti sve epizode odjednom, poput Netflixa.

The First na Hulu stiže 14. rujna.

The First

The First

The First

Check Also

Novi, necenzurirani trailer za Amazonovu seriju The Boys

Amazon je objavio novi trailer za seriju The Boys, adaptaciju iznimno nasilnog stripa Gartha Ennisa …

Najavljen je filmski prikvel Igre gladi, prema novom romanu Suzanne Collins

Franšiza Igre gladi (The Hunger Games) još nije došla do svoga kraja! Da, dobro ste …

Web Statistics