Novi trailer za “Falling Water” pokazuje nam da se uz pomoć snova može osvojiti svijet

 

24082016_falling_water_feat

Još od izlaska Inceptiona sve se aktualne filmove i serije o snovima uspoređuje upravo s njime, što i nije baš pretjerano fer uzevši u obzir to da je Nolanov film uglavnom bio samo akcijski blockbuster s tek nekoliko donekle maštovitih trenutaka. Nije ovo sada neka posebna kritika na Inception, riječ je o itekako solidnom filmu, ali od znanstvene fantastike koja u svoj centar stavlja snove ipak očekujem više od sposobnosti vizualizacije bacača granata.

Tako trenutno u prvi plan dolazi serija “Falling Water” koja, ako je suditi po novom traileru, izgleda kao da bi mogla to odraditi itekako solidno.

Radnja serije se vrti oko tri lika koji sanjaju povezane snove, no stvar se zakomplicira jednom kad shvate da oni nisu samo dijelovi tih snova, već ih također mogu manipulirati njima, kao i snovima svih ostalih ljudi na svijetu. Još uvijek nije poznato koliko daleko će ti likovi stvarno ići, ali u traileru je spomenuto kontroliranje i mijenjanje svijeta tako da pretpostavljamo da će posljedice biti velike.

Inače, na seriji su radili producenti AMC-ovog hita The Walking Deada, a jedan od pisaca je nedavno preminuli američki autor Henry Bromell koji je djelovao kao izvršni producent uspješne serije Homeland.

Serija na USA Networku počinje izlaziti 13. listopada, a u međuvremenu pogledajte trailer i zaključite isplati li se dodati još jednu seriju na jesenski repertoar.

 

Check Also

Novi Star Trek film i dvije nove serije su službeno u razvoju!

Potvrđeno je da su Star Trek film i dvije nove tv serije službeno u razvoju. …

Novi teaser za Penny Dreadful: City of Angels

“U mraku sve dolazi na svijetlo.” Showtime je objavio novi teaser za seriju Penny Dreadful: …

Web Statistics