Home / Videodrom / Traileri / Captain Marvel: novi trailer otkriva začetke inicijative Avengers

Captain Marvel: novi trailer otkriva začetke inicijative Avengers

Disney je objavio najnoviji i najbolji trailer do sada za film Captain Marvel.

Puno prije nego je Steve Rogers iščupan iz ledenih ralja, ili prvog uzleta Tonyja Starka, Nick Fury je imao ideju da okupi grupu iznimnih ljudi. Novi video za Captain Marvel upravo jaši na toj ideji i istražuje Furyjevo prijateljstvo s kapetanicom koja je zapravo i zapalila iskru inicijative Avengers.

“Misliš li da možeš pronaći druge?” – Coulson.
“Ona je tek početak.” – Fury.

Režiseri filma su Anna Boden i Ryan Fleck (Mississippi Grind), a scenarij potpisuju Meg LeFauve (Inside Out), Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy), Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider), Liz Flahive & Carly Mensch (GLOW), Boden i Fleck. Film je priča o postanku heroja, ali zanimljivo je da kada film počne Carol Danvers se nalazi duboko u svemiru, na planetu Hala i već ima svoje moći. Ona se bori na strani Kreeja, u ratu između Kreeja i Skrulla koji traje već stoljećima. Ne sjeća se svoje ljudske prošlosti, i kada završi na Zemlji tada je još uvijek lišena saznanja da je nekoć bila čovjek, prije nego li je dobila svoje iznimne moći… Priča je to smještena u 1995. godinu, prije poznatog Marvelovog kinematografskog svemira.

Glavne uloge tumače Brie Larson kao Carol Danvers aka Captain Marvel, Samuel L. Jackson i Clark Gregg repriziraju svoje uloge kao članovi S.H.I.E.L.D.-a Nick Fury i Phil Coulson, Lee Pace kao Ronan, Djimon Hounsou kao Korath iz filma Guardians of the Galaxy. Glumačku ekipu također čine Lashana Lynch kao Gemma Chan, Ben Mendelsohn kao Talos, Jude Law kao vođa elitne jedinice Starforce, Algenis Perez Soto, Rune Temte i McKenna Grace.

Captain Marvel u kina stiže 08. ožujka 2019. godine.

Captain Marvel

Captain Marvel

Check Also

Good Omens: paklena zabava samo što nije stigla

U koprodukciji Amazona i BBC-ja, samo što nije stigla adaptacija romana Good Omens, autora Neila …

Čini se da je izbor novog Batmana pao na Roberta Pattinsona

Prema svemu sudeći u ulozi Batmana u filmu Matta Reevesa (Planet of the Apes) gledat …

Web Statistics