Home / Videodrom / Traileri / Avengers: Endgame – karte su u pretprodaji, a novi trailer otkrio je pogled na Thanosa

Avengers: Endgame – karte su u pretprodaji, a novi trailer otkrio je pogled na Thanosa

Zajedno s najavom da su karte stigle u prodaju Disney je objavio novi trailer i poster za Avengers: Endgame (Osvetnici: Završnica). Trailer očekivano ne otkriva puno, ali već pogled na iznimno emocionalno ponovno ujedinjene Tonyja i Stevea vrijedi zlata, a tu je i borba koju Osvetnici ovaj puta donose pred Thanosa.

Iščekivano finale najpoznatije Marvelove franšize, posljednji nastavak Osvetnika u domaća kina stiže 25. travnja, a već danas započinje pretprodaja ulaznica.
Ulaznice u pretprodaji za ovaj filmski spektakl u trajanju od 182 minute možete osigurati i nabaviti na svim prodajnim mjestima i online u multipleks kinima CineStar i Cineplexx.

Teški tijek događaja koji je pokrenuo Thanos kada je izbrisao polovicu stanovnika svemira i razbio redove Osvetnika, prisiljava preostale Osvetnike da zauzmu finalni stav u velikom zaključku 22 Marvelova filma – Avengers: Endgame.

Posljednji nastavak Osvetnika režirali su Anthony i Joe Russo, a producirao Kevin Feige. Christopher Markus i Stephen McFeely potpisuju scenarij, dok su izvršni producenti Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau i Stan Lee.

Svi ljubitelji Marvela u kinima će uskoro moći opet vidjeti Iron Mana, Crnu udovicu, Kapetana Ameriku, Ant Mana, ali i novu članicu Marvelovog kinematografskog svemira, Kapetanicu Marvel. Posljednji nastavak tako ponovno uključuje senzacionalnu glumačku postavu: Roberta Downeya Jr., Chrisa Evansa, Chrisa Hemswortha, Marka Ruffala, Scarlett Johansson, Brie Larson, Jeremyja Rennera, Davea Bautistu, Bradleya Coopera, Evangeline Lilly, Josha Brolina, Dona Cheadlea, Sebastiana Stana, Elizabeth Olsen, Toma Hollanda, Paula Rudda, Gwyneth Paltrow, i mnoge druge.

“Nije stvar u tome koliko smo izgubili, nego koliko nam je ostalo.”

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame Funko POP! figurice stižu već idući tjedan na Inverzijin webshop!

Check Also

Terminator: Dark Fate, nove fotografije i detalji

Ona se konačno vratila. Samo je trebalo 28 godina, 4 nastavka i 3 neuzvraćena telefonska …

Extra Ordinary: zabavni trailer za nadnaravnu komediju

Wild Card Distribution je objavio puni trailer za simpatičnu žanrovsku indie komediju Extra Ordinary. Film …

Web Statistics