Home / Videodrom / Novi Thor je sletio u kina, i naprosto pršti humorom, pogledajte najnoviji video

Novi Thor je sletio u kina, i naprosto pršti humorom, pogledajte najnoviji video

Četiri godine nakon zadnjeg nastavka, nordijski bog Thor vraća se na velike ekrane u filmu “Thor: Ragnarok“. Redatelj Taika Waititi, kojem je ovo prvi hollywoodski film, pokazao se savršenim odabirom jer je odradio odličan posao. Thoru je dodao nove likove, ali i umiješao pregršt komedije. Njegova sklonost da svaku situaciju učini zabavnom, fantastično se uklopila u oblikovanje drukčijeg superjunaka, što je pomalo smiješno i razlikuje se od dosadašnjeg ozbiljnijeg Thora, ali funkcionira savršeno. Waititi je film učinio toliko entuzijastičnim i urnebesnim da je rezultat uzavrela, samouvjerena vožnja koja donosi toliko zabave koliko nijedan film o superjunacima već godinama.

Thor: Ragnarok obilježen je osebujnim dizajnom i nevjerojatnim vizualnim efektima koji zbilja opravdavaju Thorovu titulu boga groma i munje. Živopisni likovi, među kojima su Hulk (Mark Ruffalo), Loki (Tom Hiddleston), Hela (Cate Blanchett), Valkyrie (Tessa Thompson), Doktor Strange (Benedict Cumberbatch) i Odin (Anthony Hopkins), ni na jedan tren neće vam dati da se opustite već će vas natjerati da se grčevito držite za sjedala u očekivanju sljedeće akcije i za trbuhe jer se nećete prestajati smijati.

U filmu je Thor zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

Thor: Ragnarok u domaća kina stiže pretpremijerno već danas, dok u standardnu distribuciju ide od 26. listopada. Osim filma, stigle su i fantastične Funko Pop! Thor: Ragnarok figurice, koje možete kupiti u Inverzijinom webshopu.

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Prvi trailer za postapokaliptični Netflixov film How It Ends

How It Ends je projekt na kojem se radi više od osam godina, još od …

Ekskluzivni pogled na Lindu Hamilton u Millerovom filmu Terminator 6

Zahvaljujući vještom fotografu dobili smo priliku vidjeti Lindu Hamilton na snimanju novog Terminatora, a od …

Web Statistics