Home / Videodrom / Serije / Novi pridošlica u “Star Trek: Discovery” je…Mudd?

Novi pridošlica u “Star Trek: Discovery” je…Mudd?

 

01042017_ST_Discovery_post_1

Točnije, novi pridošlica je Harcourt Fenton „Harry“ Mudd. Simpatični varalica i krijumčar koji je u epizodama „Mudd’s Women“ i „I, Mudd“ zadao glavobolje Kirku i ekipi, a pojavio se i u jednoj epizodi TAS-a (Star Trek: The Animated Series), nastaviti će zadavati glavobolje i posadi Discoverya. Kako prenosi Variety, ulogu koju je proslavio Roger C. Carmel, u najnovijoj Star Trek iteraciji tumačit će Rainn Wilson (The Office).

Wilson će se tako pridružiti Jamesu Frainu kao još jedan „povratnik“ u seriju. Prisjetimo se, Frain igra Sareka, Spockovog oca, kojega je u TOS-u i TNG-u utjelovio Mark Lenard. Za razliku od Fraina, Wilsonova uloga trebala bi unijeti dozu humora u svijet Discoverya. Ohrabruje i to da je Wilson veliki trekkie, a zanimljivo je istaknuti da mu je prva filmska uloga bila u najboljem “Star Trek” filmu koji to zapravo nije „Galaxy Quest“.

Nije poznato u koliko će se epizoda pojaviti Mudd, ali obzirom da je ova vijest stigla relativno kasno (u Torontu se već snima druga epizoda), to bi mogla biti manja uloga. Također, ne znamo da li će se Muddu pridružiti i njegov partner u zločinu, Stella. A još je manje poznato kada bi mogli vidjeti Wilsona kao Mudda na malim ekranima.

Nakon dvije odgode, Star Trek: Discovery bi se po zadnjim najavama trebao emitirati u našem kvadrantu na jesen 2016.

Check Also

Snowpiercer: stigao je novi trailer i poster!

Nakon svih nedaća i godina kojih se radilo na projektu, serija Snowpiercer konačno ima postavljen …

House Of The Dragon stiže 2022. godine!

HBO-ova prikvel serija Igre prijestolja – House of the Dragon, je na dobrom putu da …

Web Statistics