Home / Opasne vizije / Novi pogled na AMC-ovu horor seriju The Terror

Novi pogled na AMC-ovu horor seriju The Terror

Ako postoji mreža koja zna napraviti hit horor seriju onda je to AMC, stoga da i ne znamo ništa osim da će nam servirati nešto novo na tom planu mi smo se uhvatili na udicu. Kada tome dodamo da je serija temeljena na istoimenom romanu “The Terror” autora Dana Simmonsa, i da je produciraju Ridley Scott, David W. Zuker (The Good Wife), Alexandra Milchan (The Wolf of Wall Street), Scott Lambert (Jane Got a Gun), Guymon Casady (Game of Thrones), David Kajganich i Soo Hugh (Under the Dome) onda je čitava stvar tim više zanimljivija. Ako još niste kupljeni pogledajte video u kojem dio glumačke ekipe kao i sam Ridley Scott pokušavaju dočarati što zapravo možete očekivati od ove zastrašujuće priče.

Radnja romana bazira se na zloj sudbini dva broda (HMS Erebus i HMS Terror) iz 19. stoljeća, zarobljenih u ledu na Artiku. Dok se grčevito bore za život protiv sve hladnijeg vremena i ledenjaka koji drobe korito broda, vukući ih polako sve dublje u more, napada ih i strašno natprirodno stvorenje, nezamislivih moći i veličine. Napada ih nasumično, nekad ostavljajući neprepoznatljiva, unakažena tijela a nekad ih odvodi u tamu leda.

Glavne uloge tumače Jared Harris (The Crown, Mad Men) kao kapetan Francis Crozier, Tobias Menzies (Outlander) kao kapetan James Fitzjames, Ciarán Hinds (Game of Thrones) kao John Franklin, Paul Ready (Cuffs) kao doktor Henry Goodsir, Adam Nagaitis (Suffragette) kao Cornelius Hickey, Nive Nielsen (The New World) kao dama Silence, Ian Hart (Neverland) kao Thomas Blanky i Trystan Gravelle (Mr. Selfridge) kao Henry Collins.

The Terror na male ekrane stiže 26. ožujka.

The Terror

The Terror

The Terror

The Terror

The Terror

The Terror

Check Also

Putovanje počinje u novom promu i isječku za Star Trek: Picard!

Novi promo za Star Trek: Picard ne pokazuje previše, ali je iznimno dobro čuti kako …

House Of The Dragon stiže 2022. godine!

HBO-ova prikvel serija Igre prijestolja – House of the Dragon, je na dobrom putu da …

Web Statistics