Home / Videodrom / Serije / Novi pogled na reboot serije Roswell, New Mexico

Novi pogled na reboot serije Roswell, New Mexico

The CW je nedavno objavio novi trailer za reboot serije Roswell, New Mexico. Reboot će se kao i original također bazirati na serijalu knjiga Roswell High autorice Melinde Metz.

Nakon što se vrati u svoj rodni grad Roswell, Liz Ortecho, kći imigranata otkriva šokantnu istinu o Maxu, svojoj ljubavi iz srednje škole, koji sada radi kao policajac. On je izvanzemaljac koji je svoje nezemaljske sposobnosti čuvao u tajnosti cijeli život. Istražujući njegovo porijeklo, oni se ponovno povezuju te ona čuva njegovu tajnu. Kada nasilni napad i državno zataškavanje tog događaja počnu ukazivati na značajniju izvanzemaljsku prisutnost na Zemlji, politika straha i mržnje prijeti otkrivanju njegovih korijena i uništenju njihove veze.

Glavne uloge tumače Jeanine Mason (Grey’s Anatomy) kao Liz Ortecho, Nathan Parsons (The Originals) kao Max, Lily Cowles (BrainDead) kao Isobel, vanzemaljka koja se pretvara da je čovjek; Michael Vlamis (New Girl) kao Michael, izvanzemlajac koji jedva čeka napustiti naš planet; Tyler Blackburn (Pretty Little Liars) kao Alex Manes, vojni veterinar čija su očeva očekivanja glavna prepreka u vezi s čovjekom kojeg voli; Michael Trevino (The Vampire Diaries) kao Kyle, čiji je otac gradski šerif; Heather Hemmens (Hellcats) kao Lizina najbolja prijateljica Maria i Karan Oberoi (Counterpart) kao Isobelin muž Noah.

Roswell, New Mexico je nastala u suradnji studija Warner Bros. Television, CBS, Amblin Television i Bender Brown Productions. Izvršni producenti serije su Carina Adly MacKenzie (The Originals), Chris Hollier (Once Upon A Time), Julie Plec (The Vampire Diaries), Darryl Frank and Justin Falvey (The Americans), Lawrence Bender (Pulp Fiction) i Kevin Kelly Brown (Roswell).

Roswell, New Mexico

Check Also

Prvi trailer za Lucy in the Sky otkriva mračnu stranu putovanja u svemir

Fox Searchlight je konačno objavio prvi trailer za film Lucy in the Sky, koji je …

Srednjovjekovni lovac na glave ima jezivu kolekciju u traileru za The Head Hunter

Vertical Entertainment je objavio novi trailer za srednjovjekovni fantasy horor film The Head Hunter. Film …

Web Statistics