Izašao je novi internacionalni trailer za film Shazam!

Redatelj David F. Sandberg (The Lights Out, Annabelle: Creation) pripremio nam je adaptaciju stripa iz DC-jevog svemira sa Zacharyjem Levijem u ulozi netipičnog superjunaka Shazama i Markom Strongom u ulozi glavnog negativca.

Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dječaka Billyja Batsona potrebno je sam reći SHAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njim! Može li letjeti? Ima li rendgenski vid? Može li izbaciti munje iz svojih ruku? Shazam isprobava granice svojih moći, ali morat će brzo ovladati njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontrolira dr. Thaddeus Sivana.

Iako je film smješten u poznati DC-jev svijet, nije toliko mračan i ozbiljan već ima zabavniji i opuštenij ton. Taj recept je očito uspješan jer su prve reakcije na film prilično pozitivne. “Shazama!” su 1939. godine kreirali Bill Parker i C.C. Beck. Prvi put se pojavio u “Fawcett” stripovima, da bi tek 1972. postao dijelom DC-jeve obitelji.

Glavne uloge tumače već spomenuti Zachary Levi i Mark Strong, te Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy) kao čarobnjak, Jack Dylan Grazer (IT) kao Billyjev najbolji prijatelj Freddy koji obožava superheroje, Grace Fulton (Annabelle: Creation) kao Mary Bromfield, Faithe Herman (This is Us) kao Darla, Ian Chen (Fresh Off the Boat) kao Eugen, Jovan Armand (Hawaii Five-0) kao Pedro, te Cooper Andrews (The Walking Dead) i Marta Milans (Killer Women) koji tumače Billyjeve udomitelje Victora i Rosu Vasquez.

Shazam! u domaća kina stiže 04. travnja.

Check Also

Serija What We Do in the Shadows je obnovljena za 3. sezonu!

Ako je suditi po dosadašnjim kritikama druga sezona FX-ove humoristične serije What We Do in …

Službeno je! Na HBO Max stiže Snyderov rez filma Justice League

Priča se o tome već dugo, pojavljivale su se glasine koje su na to i …

Web Statistics