Netflixova nova serija “Dark” izgleda kao bitno strašnija varijacija na temu Stranger Things

 

02032017_dark_post_1

Iz Neflixove fantastične radionce stiže nam nova serija “Dark” koja temom jako podsjeća na “Stranger Things”, ali je puno mračnija i čini se bitno kompleksnija. No načelno recept je već prokušan i dokazan, u prvom redu to je obiteljska drama s nadnaravnim twistom. Kako se odmičemo od toga tako stvari postaju bitno drugačije, a čini se da ćemo vidjeti i puno više elemenata horora i intrige. Prvi teaser otkriva iznimno zastrašujuću atmosferu, i upravo ona nas privlači još više te jedva čekamo zimu kada stiže svih 10 epizoda. Također jedna od razlika je i to što se ovdje radi o njemačkoj seriji, kompletno je snimana i producirana tamo, a i glumačka ekipa je većinom sastavljena od njemačkih glumaca. Nemojte da vas to obeshrabri, jer teaser odaje nešto stvarno stiliski zanimljivo, ipak je seriju naručio Netflix, i već je i vrijeme da gledamo više strane produkcije i damo joj prostora za razvijanje.

Nestalo dijete tjera četiri obitelji u mahnitu potragu za odgovorima. Njihovo traganje za krivcem će otkriti tajne i grijehe malog gradića Windena.
“Ništa nije normalno u ovom gradu, i svi smo dio toga.”
“Nije pitanje tko je oteo djecu, nego kada.”

Tvorci serije su Baran bo Odar i Jantje Friese. Glavne uloge tumače Anna König, Roland Wolf, Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel i Sebastian Rudolph.

Premijera serije je najavljena za prosinac 2017. godine, što će biti ubrzo nakon premijere druge sezone Stranger Things. Kraj godine će sasvim sigurno biti zanimljiv.

Check Also

Prvi trailer za Amazonovu SF seriju Tales from the Loop

Prije malo manje od godinu dana Amazon je najavio kako priprema SF seriju Tales From …

Novi Star Trek film i dvije nove serije su službeno u razvoju!

Potvrđeno je da su Star Trek film i dvije nove tv serije službeno u razvoju. …

Web Statistics