Netflix naručio drugu sezonu serije The Witcher

Mjesec dana prije svjetske premijere serije The Witcher, Netflix je već produžio seriju. Kako javlja portal GeekTyrant, uprava Netflixa odlučila se i na drugu sezonu ove fantasy serije koja tek treba biti prikazana 20. prosinca. Obje će sezone imati po osam epizoda.

U nedavnom razgovoru sa časopisom SFX, autorica i izvršna producentica serije Lauren Schmidt Hissrich (koja je prethodno radila na serijama poput The Umbrella Academy, The Defenders i Daredevil) spomenula je kako njezin tim ima planove za barem sedam sezona serije. Iako to može zvučati kao puko hvalisanje, činjenica je kako je Andrzej Sapkowski, poljski tvorac Geralta od Rivie, do sada objavio šest knjiga i niz priča koje se zbivaju u svijetu Witchera.

Henry Cavill (Mission: Impossible – Fallout) glumit će Geralta od Rivie. Freya Allan (Into The Badlands) tumačit će ulogu Ciri a Anya Chalotra (Wanderlust) Yennefer od Vengerberga. U glumačkoj su postavi i Joey Batey (The White Queen) kao Jaskier, Eamon Farren (Winchester)  kao Cahir, Lars Mikkelsen (Sherlock) kao Stregobor, Royce Pierreson (Line of Duty) kao Istredd, Wilson Radjou-Pujalte (Dickensian) kao Dara te Anna Shaffer (Harry Potter) kao Triss.

 

Check Also

Prvi trailer za Amazonovu SF seriju Tales from the Loop

Prije malo manje od godinu dana Amazon je najavio kako priprema SF seriju Tales From …

Novi teaser za Penny Dreadful: City of Angels

“U mraku sve dolazi na svijetlo.” Showtime je objavio novi teaser za seriju Penny Dreadful: …

Web Statistics