The Lion King stiže za 100 dana – objavljen najnoviji trailer Disneyjevog spektakla!

Nakon Dumba i Aladina, Disney nam u narednim mjesecima priprema još jedan filmski spektakl – naime, tijekom ljeta u kina stiže igrana verzija jednog od najuspješnijih animiranih filmova svih vremena: The Lion King (Kralj lavova).

“Sve što vidiš egzistira zajedno u delikatnoj ravnoteži. Dok drugi traže ono što mogu uzeti, pravi kralj traži ono što može dati.”

Disney je danas objavio puni trailer za The Lion King, koji je prava vizualna poslastica, te ne sumnjamo da će film biti išta manje.

Da Disney sasvim sigurno cilja na nostalgiju pokazuje i to da Mufasu, kralja lavova, igra nitko drugi nego James Earl Jones, koji je istu ulogu odigrao u originalu. Njegovog sina Simbu igra JD McRary kao mladunac, dok odraslog princa igra Donald Glover. Ostatak glumačke postave nije ništa manje zvučan. Nali, Simbinoj prijateljici i budućoj partnerici glas je posudila Beyonce; Chiwetel Ejlofor je Scar, Mufasin brat i spletkar; a John Kani je Rafiki. Simbine najbolje prijatelje Timona i Pumbu, oživjeli su Billy Eichner i Seth Rogen. Tri hijene su Florence Kasumba, Eric Andre, i Keegan-Michael Key; a kraljevskom savjetniku Zazu glas je posudio komičar John Oliver. Ova spektakularna ekipa nije jedini razlog da pogledate film, već vas očekuje i odlična glazba. Elton John vraća se s reinterpretacijom kultnih pjesama, kao i nekoliko novih, dok glazbenu podlogu još jednom potpisuje Hans Zimmer.

The Lion King u režiji redatelja Jona Favreaua u domaća kina stiže 18. srpnja. Scenarij potpisuje Jeff Nathanson (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull). Nakon punih 25 godina, željno iščekujemo igranu verziju crtića uz koji su odrastale generacije diljem svijeta!

The Lion King,

The Lion King,

Check Also

One Zoom to Rule Them All: Josh Gad je okupio ekipu Gospodara prstenova!

Nastavljajući serijal Reunited Apart, okupljanja glumačkih ekipa iz kultnih filmova, Josh Gad je ostavio iza …

Trailer za nagrađivani nezavisni SF triler Volition

Giant Pictures je objavio službeni trailer za nezavisni SF triler Volition, koji je prošle godine …

Web Statistics