Nagradna igra: Osvojite DVD izdanje filma Prometej

Najnoviji film u Alien franšizi prikupio je zavidnu gledanost. Prometej Ridleya Scotta nazivan je kontroverznim i svakako jednim od najočekivanijih filmova ove godine. Premda nije ispunio želje jednog djela publike, radi se o ostvarenju koje zaslužuje našu pažnju. Film je postavio više pitanja nego što je ponudio odgovora, pa se do izlaska DVD i blu-ray izdanja brojilo dane. Možda se odgovori koji nedostaju nalaze u izbačenim scenama, dodacima i bonus materijalima na disku?

DVD i Blu-ray su upravo izašli na domaćem tržištu, a mi vam u suradnji s Continental filmom dijelimo 3x po primjerak DVD izdanja u nagradnoj igri.

Od Vas tražimo da pronađete što je više mogućih sličnosti ili različitosti između prvog, originalnog filma Alien iz 1979. i Prometeja. Napišite činjenice koje govore u prilog da je Prometej (neslužbeni) prequel ili to pobijaju. Svoje odgovore napišite u postu na našim faceebook stranicama ili u komentarima članka na našem webu.

Između pristiglih postova, odabrat ćemo najzanimljivije, najkontroverznije ili najinformativnije odgovore i nagraditi ih DVD izdanjem Prometeja.

Nagradna igra traje do petka 12. listopada u ponoć.

Zaigrajte i osvojite.

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics