Malci su se zaputili na Konvenciju zločinaca gdje će upoznati strašnu, ali i obožavanu Scarlet Overkill, pogledajte novi trailer

 

Oni su sitni, žuti, puno se smiju, brbljaju na nekakvom svom jeziku i sjajno nas zabavljaju. Jednooki i dvooki Malci predstavili su drugi trailer svog novog filma u kojem ćemo saznati sve o njihovom dolasku na svijet, jedinstvenom životnom stilu koji se mijenjao kroz povijest te posebno kako su se snašli u vrijeme hippija putujući po Americi u potrazi za gospodaricom kojoj žele služiti svim svojim žutim bićem — Scarlett Overkill (glas Sandre Bullock). No, prava pustolovina tek slijedi nakon što ljupki Kevin, Bob i Stuart bolje upoznaju svoju zločestu idolicu.

Malci su animirani film u produkciji Chrisa Meledandrija i Janet Healy te u režiji Pierrea Coffina i Kylea Balde. Brian Lynch je napisao scenarij, a Chris Renaud je izvršni producent filma. Ostalim glavnim likovima glasove su posudili Jon Hamm, Allison Janney, Michael Keaton i Steve Coogan. U domaća kina film stiže u srpnju 2015.

Check Also

Prvi teaser za seriju Resident Evil: Infinite Darkness

Netflix je objavio prvi službeni teaser za Resident Evil: Infinite Darkness, originalnu horor anime seriju …

Prvi pogled na Netflixov apokaliptični film The Midnight Sky

Nešto je pošlo po zlu. Tamo daleko, Zemlja šuti. Toksični oblaci kovitlaju se oko nje …

Web Statistics