Home / Videodrom / Linda Hamilton se vraća kao Sarah Connor u novom Terminatoru

Linda Hamilton se vraća kao Sarah Connor u novom Terminatoru

Terminator franšiza će ponovo zaživjeti. Očito još nismo gotovi s tim svijetom nevezano koliko je to dobra ili loša ideja. Prije nekoliko mjeseci saznali smo da će James Cameron, režiser i scenarist originalnog Terminatora i njegovog nastavaka, producirati nove filmove čim mu se sljedeće godine vrate prava. Tim Miller (Deadpool) će biti zadužen za režiju.

Cameron je već osmislio priču za novi film, a on i Miller u planu imaju surađivati na cijeloj trilogiji. Film će biti direktan nastavak Terminatora 2, ali planiraju se uvesti i novi likovi koji bi mogli nastaviti franšizu. Arnold Schwarzenegger se također vraća, ali čini se da ćemo ga ovaj puta gledati u ulozi čovjeka od krvi i mesa. Cameron je već ranije pričao o mogućnosti da Arny tumači ulogu čovjeka koji je poslužio kao baza za model T-800.

No najzanimljivija vijest je upravo da se vraća još jedan ključan lik iz originala – Linda Hamilton. Cameron je na privatnoj proslavi održanoj upravo u čast godišnjice kultne franšize objavio kako će Hamilton reprizirati svoju ulogu Sarah Connor u novom, za sada neimenovanom projektu.

“U ono vrijeme ona je bila značajna svim ženskim i akcijskim zvijezdama te je velika stvar da se takva iskusna ratnica kakva je ona postala vrati… Postoje 50-godišnji, 60-godišnji tipovi koji ubijaju negativce, ali tog primjera nema za žene.”

Film će vjerojatno krenuti u produkciju sljedeće godine tako da se izlazak očekuje 2019. ili čak 2020. godine.

Terminator 2
Linda Hamilton na setu filma T2, s redateljem Jamesom Cameronom, Joeom Mortonom i Arnoldom Schwarzeneggerom.

Check Also

Priča o igračkama 4 je certificirano svježa s čak 100% na Rotten Tomatoes

Nakon devet godina na kino platna vraća se svim generacijama poznata ekipa iz Priče o …

Stranger Things 3: službeni sinopsis i nove fotke

Godina je 1985., u Hawkinsu, Indiani, i ljeto se polako zakuhava. Škola je završila, grad …

Web Statistics