Home / Videodrom / Traileri / Konačno je stigao trailer za jedan od najočekivanijih ovogodišnjih filmova “Blade Runner 2049″

Konačno je stigao trailer za jedan od najočekivanijih ovogodišnjih filmova “Blade Runner 2049″

 

08052017_blade_runner_2049_post_1

“There are still pages left in this story.”

Warner Bros. je upravo objavio punokrvni trailer za “Blade Runner 2049“. Radi se o nastavku danas kultnog filma Istrebljivač redatelja Ridleyja Scotta. Nastavak nije režirao Scott, iako je bio involiviran u projekt, no samo u funkciji producenta. Režija je ovaj puta dopala Denisa Villeneuvea (Arrival) koji se za sada pokazao kao vrsni redatelj, pa stoga ipak gajimo nade da ovo neće biti samo jedan od oni lako zaboravljivih, i ne baš probavljivih nastavaka. Scenarij potpisuju Hampton Fancher i Michael Green, a isti se temelji na likovima iz romana “Do Androids Dream of Electric Sheep?“ kultnog žanrovskog autora Philipa K. Dicka.

30 godina nakon događaja prvog filma novi istrebljivač K (Ryan Gosling) otkriva davno ‘zakopanu’ tajnu koja ima potencijal da društvo gurne u kaos. Njegovo otkriće vodi ga do Ricka Deckarda (Harrison Ford), nekadašnjeg istrebljivača koji je bio nestao zadnjih 30 godina.

U filmu također glume Robin Wright, Barkhad Abdi, Dave Bautista, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Lennie James, Mackenzie Davis i Jared Leto.

Trailer je očekivano vizualno impresivan, i otkrio nam je prvi pogled na likove koje tumače Jared Leto i Dave Bautista, ali van lijepih slikica i cool reklame za ATARI nije nas baš previše oduševio. Unatoč svim tim više nego prekrasnim kadrovima i dalje ostaje bojazan da se film neće biti u stanju približiti onom nečem što je original pretvorilo u klasik.

Blade Runner 2049 u kina stiže 06. listopada 2017. godine, dakle brojimo još 151 dan do premijere.

Check Also

Novi, necenzurirani trailer za Amazonovu seriju The Boys

Amazon je objavio novi trailer za seriju The Boys, adaptaciju iznimno nasilnog stripa Gartha Ennisa …

Najavljen je filmski prikvel Igre gladi, prema novom romanu Suzanne Collins

Franšiza Igre gladi (The Hunger Games) još nije došla do svoga kraja! Da, dobro ste …

Web Statistics