Home / Opasne vizije / Konačno je stigao prvi trailer za Scottov “Alien: Covenant”

Konačno je stigao prvi trailer za Scottov “Alien: Covenant”

 

Stigao je i Božić, a s njim i najavljeni prvi trailer za “Alien: Covenant“. Ridley Scott se ponovo vraća svemiru kojeg je stvorio, s friškim poglavljem u Alien franšizi. Posada kolonizacijskog broda Covenant otkriva ono za šta misli da je neotkriveni raj, ali je u stvari mračni, opasni svijet, čiji je jedini stanovnik David, posljednji preživjeli s ekspedicije Prometej. Kada otkriju prijetnju koju nisu mogli ni zamisliti, moraju pokušati pobjeći.

Nama je trailer malo razočaravajući, jer izgleda da Scott neke stvari odbija naučiti. Nije nikako uvjerljivo da bi bilo koji član takve znanstvene ekspedicije gurao glavu prema nečemu nepoznatnom što izgleda živo, na tek otkivenom planetu. Iako ostavljamo mogućnost da će nam možda to objasniti u filmu. I da, jaje je gotovo sve što smo od Aliena dobili, ako ne brojimo onu tisućinku sekunde u kojoj vidimo nešto što ni sami nismo sigurni što je točno.

Glavne uloge u filmu tumače Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Jussie Smollet, Amy Seimetz i Danny McBride.

Fox je lansirao i novu Alien viralnu stranicu. Za razliku od specifične Alien: Covenant stranice, ova nudi mogućnost unošenja inputa u ikonsko računalo MU/TH/UR poznato i kao MOTHER. Ako uneste iste upite kao i Ripley u originalnom filmu, dobit ćete iste odgovore, što je fora. Sasvim sigurno ćete naići i na neke stvarčice vezane uz novi film, krenite u istraživanje.

Slobodno nam ostavite i svoje komentare na trailer, i svakako pogledajte dvije ekskluzivne fotografije iz filma čije scene nećete pronaći u samom traileru.

Alien: Covenant u kina stiže 19. svibnja 2017. godine.

25122016_alien_covenant_post_1

25122016_alien_covenant_post_2

Check Also

Provjerite što sve dolazi iz daleke, daleke galaksije na Disney+

Disney svoju streaming platformu Disney+ lansira 12. studenog, i već za premijeru će osigurati hrpu …

Snowpiercer: sve što je poznato o seriji, koja se nedavno vratila na TNT

Kada u proljeće iduće godine serija Snowpiercer konačno stigne na male ekrane, tada će proći …

Web Statistics