Konačno je otkriven datum premijere za “Westworld”, a s njim su došle i nove fotke

 

HBO-va serija “Westworld” na male ekrane konačno stiže 02. listopada. Riječ je o televizijskoj adaptaciji Crichtonovog istoimenog, kultnog sf filma iz 1973. godine.

Serija se opisuje kao mračna odiseja o zori novoga doba umjetne inteligencije i evolucije grijeha. Istraživat će svijet u kojem je dopušteno utažiti sve ljudske porive, bilo časne ili iskvarene.

Svijet Westworlda ćemo upoznati kroz 10 epizoda u trajanu od jednog sata. Jonathan Nolan i Lisa Joy napisali su scenarij, dok će se Jonathan Nolan pozabaviti i samom režijom.

Glavne uloge tumače Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, Tessa Thompson, Thandie Newton, James Marsden, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro i Clifton Collins, Jr.

Hopkins glumi dr. Roberta Forda, briljantnog i kompleksnog direktora i kreatora zabavnog parka Westworld, koji drži beskompromisnu viziju parka. Harris će se naći u ulozi Čovjeka u crnom, opisanog kao utjelovljenje čistog zla. Evan Rachel Wood tumači Dolores Abernathy, mladu naivnu djevojku s farme koja polako otkriva kako je njezin idiličan život zapravo pomno konstruirana laž.

04082016_westworld_post_1

04082016_westworld_post_2

04082016_westworld_post_3

04082016_westworld_post_4

04082016_westworld_post_5

04082016_westworld_post_6

Check Also

Novi Star Trek film i dvije nove serije su službeno u razvoju!

Potvrđeno je da su Star Trek film i dvije nove tv serije službeno u razvoju. …

Razvija se potpuno novi Star Wars film!

Na jedan kratki trenutak činilo se da budućnost Star Warsa leži u formatu serija. No …

Web Statistics