Home / Videodrom / J. J. Abrams otkrio neke detalje o STAR TREK-u 2

J. J. Abrams otkrio neke detalje o STAR TREK-u 2

Već ste pročitali da se glumačkoj postavi Star Treka 2 priključio izvrsni Benedict Cumberbatch alias Sherlock. No, na jučer održanoj presici u sklopu zimske press turneje američke Television Critics asocijacije J. J. je na pitanje što ga je ponukalo da Cumberbatcha odabere kao negativca odgovorio: “Tko kaže da je on naš negativac?”. Hm? Što to točno znači, nije pojasnio, ali je za sve one koji nisu ludi za 3D-om, razveselio je činjnicom da će se film snimati – pa na filmu (želi anamorfni format), a ne digitalno i da će se film naknadno konvertirati. Naime, napravljene su probe na konverziji prvog filma i rezultati su dobri, pa će se isto raditi i s ST2. Snimanje počinje za nekoliko dana i trajat će četiri mjeseca, nakon toga postprodukcija, marketing i sve ostalo i dogodine je film u kinima.

Na pitanje je li Star Trek zapravo u svom svemiru i ne dodiruje se dosadašnje ‘povijesti’, odgovorio je potvrdno i pojasnio da je funkcija prvog filma bila da postavi temelj i da sad umjesto tereta dosadašnjih Zvjezdanih staza, ima bazu za ispričati svoju priču.

Check Also

Sletio je prvi trailer za Star Wars: The Mandalorian

S Disneyjeva megaeventa D23 koji se upravo održava u Anaheimu, stigao je i prvi trailer …

Spider-Man: neizvjesna budućnost nakon razlaza Sonyja i Marvela

Taman prije Disneyjeve D23 megakonvencije sve obožavatelje Marvelovog kinematografskog svemira šokirala je vijest da omiljeni …

Web Statistics