Home / Fandom / Izađite na izbore, bira se najbolji Artefakt!

Izađite na izbore, bira se najbolji Artefakt!

Udruga 3. zmaj od 2010. godine dodjeljuje književnu nagradu Artefakt, jedinstvenu po svojem dizajnu. Ove godine Artefakt se proširuje novim elementima. Uostalom, nikad dovoljno nagrada, zar ne?

Uz tradicionalne književne nagrade za kratku, srednju i dugu kategoriju, od ove godine uvodi se i nagrade za roman za djecu i roman za mlade koje žiriraju djeca i mladi iz čitateljskih klubova Gradske knjižnice Rijeka. Također, ponovno se uvodi i nagradu publike za koju će se glasovati preko Inverzijinog portala (preusmjerite pogled nadesno i kliknite na vaš odabir). Kao šećer na kraju uvodi se i nagrada udruge 3. zmaj za poseban doprinos fandomu.

Dodjelom čak sedam nagrada udruga 3. zmaj se nada dati poticaj porastu čitanja i pisanja kako unutar i izvan fandoma te se nadaju da će dobitnike razveseliti tim priznanjima i inovativnim dizajnom nagrade.

Glasovanje za nagradu publike trajat će do 31. kolovoza, pa ako ste u zaostatku s čitanjem, imate vremena za nadoknaditi, ionako su ovi ljetni dani idealni za tako nešto.

Check Also

SkON natječaj za mikro priču 2018.

Sisački SkON, SF & Fantasy fandom konvencija, ove se godine održava 13. i 14. srpnja, …

Lukavec ponovo ugošćuje vile, čarobnjake i mitska bića u sklopu Perunfesta

Čujte i počujte! I ove godine Stari Grad Lukavec postaje poprište magičnog Perunfesta, festivala zaboravljenih …

Jedan komentar

  1. Rođen u tami ima 209 glasova?
    Jel uopće imao toliko čitatelja???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Web Statistics