Home / Videodrom / Traileri / Internacionalni trailer za Istjerivače duhova nudi bolje fore i više Chrisa Hemswortha

Internacionalni trailer za Istjerivače duhova nudi bolje fore i više Chrisa Hemswortha

 

Sony je objavio i produženi internacionalni trailer za novu filmsku verziju Istjerivača duhova. Ovog ljeta u kinima vas očekuje neobična avantura kada duhovi započnu terorizirati New York i kada hrabre znanstvenice i prijateljice udruže svoje snage i odluče ih istjerati.

Paul Feig će kombinirati sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih i ponešto starih, već nam dobro poznatih likova. Tako se Melissi McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones i Chrisu Hemsworthu u glavnim ulogama pridružuju i Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver i Bill Murray u ostalim ulogama.

Uz Feiga scenarij za film potpisuje Katie Dippold koja je s njim već radila na akcijskoj komediji “Specijalne agentice” s Melissom McCarthy i Sandrom Bullock u glavnim ulogama.

Većina fanova prvi trailer nije baš dočekala s oduševljenjem. Novi trailer se čini nešto boljim, nudi više smijeha (čitaj boljih fora) i veću dozu Chrisa Hemswortha u ulozi sekretarice. Kako se vama čini novi trailer, da li vam je promijenio mišljenje na bolje ili upravo obrnuto?

Istjerivači duhova u domaća kina stižu 28. srpnja.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Stigao je novi trailer za SF triler Replicas

Replicas je SF film za koji ste sigurno čuli, i onda vam je najvjerojatnije pao …

Sletio je prvi trailer i poster za Captain Marvel

Upravo je objavljen prvi trailer za Captain Marvel koji uvodi novog i još k tome …

Web Statistics