Home / Videodrom / Traileri / Indijski reditelj u Beogradu snima film o srpskom epskom junaku Marku Kraljeviću, pogledajte trailer

Indijski reditelj u Beogradu snima film o srpskom epskom junaku Marku Kraljeviću, pogledajte trailer

 

Indijski reditelj S. Šridar ovih dana u Beogradu završava film “Marko Kraljević – Fantastična avantura” u kojem glavnu ulogu igra Mateja Popović. Film će biti mješavina humora, akcije, povjesti i fantastike na indijski (bolivudski) način. Redatelj je mišljenja da su srpski filmovi inače previše mračni, tužni i suprotni njegovom općem dojmu o Srbiji pa je to jedan od glavnih razloga zbog kojeg se odlučio na snimanje fantazije/komedije, a ne punokrvnog povjesnog filma. Marka Kraljevića je redatelj odlučio povezati s početkom osmanlijskih osvajanja, kada su ljudima heroji zapravo najpotrebniji. No ističe da nije htio prikazati Marka kao običnog akcijskog junaka iliti srpskog Konana, nego kao mladog, osjećajnog lika, koji poštuje svoju majku i prijatelje.
U filmu većinu uloga tumače glumci s Fakulteta dramskih umjetnosti, a uz Mateja Popovića ističemo ulogu Anke Gaćeše koja igra Jelicu.

Check Also

Star Trek: Picard je vrlo svjež, prema ocjeni na Rotten Tomatoes!

Na našu recenziju serije Star Trek: Picard ćete se još malo morati strpiti, no sigurni …

Captain Marvel 2 je sada i službeno u razvoju!

Marvel se za Captain Marvel 2 odlučio maknuti iz devedesetih, i preseliti u sadašnje vrijeme …

Web Statistics