Home / Videodrom / Kratki filmovi / Hyundai je napravio kratki sf film umjesto klasične reklame

Hyundai je napravio kratki sf film umjesto klasične reklame

 

Ozbiljne reklame je vrlo teško napraviti, a da pritom budu zapažene i jako dobre. Još teže je kada sadržaj treba biti specijalno dizajniran za TNT-ovu nadolazeću seriju “Legends”. Hyundai i TNT obratili su se New Form Digitalu gdje su Brian Grazer i Ron Howard osmislili i kreirali trodjelnu priču u vidu kratkog filma koji će se prikazati u reklamnom bloku prilikom emitiranja pilota serije “Legends”.
Kratki znanstveno fantastični film nosi naziv “The Genesis” i traje ukopno 11 minuta. Priča filma se zbiva oko čovjeka koji ‘ganja’ tajanstvenu korporaciju odgovornu za otmicu njegove djevojke… U filmu uz glumce naravno značajnu ulogu tumači i Hyundai Genesis sedan (svrha reklame/filma), ali on neće odvlačiti pozornost s radnje nego je pristojno uklopljen u nju, što se može vidjeti i iz priloženog videa koji nam želi pobliže predstaviti kratki film.
Zanimljivo je da je uz film lansirana i zabavna kampanja na račun Seana Beana (glavnog glumca serije “Legends”) koji ima tendenciju umiranja u svojim ulogama pa je ista iskorištena za promociju koja je vrlo brzo postala viralna – hashtag #dontkillseanbean.

Check Also

Zombieland: Double Tap, pogled iza scene

Ove jeseni vraćamo se u najzabavnije mjesto na svijetu – zemlju zombija! Desetljeće nakon što …

Creepshow: novi trailer nudi bolji pogled na stvari koje će vas odvesti do ludila

AMC-ova horor platforma Shudder objavila je novi trailer za antologijsku horor seriju Creepshow, baziranu na …

Web Statistics