Home / Videodrom / Serije / HBO je potvrdio manji broj epizoda i kasniju premijeru 7. sezone Igre prijestolja

HBO je potvrdio manji broj epizoda i kasniju premijeru 7. sezone Igre prijestolja

 

18072016_GOT_S7_post

Zima dolazi, ali ovaj puta u ljeto.

HBO je i službeno potvrdio promjene vezane uz seriju Igra prijestolja. Sedma sezona se na male ekrane vraća tek u ljeto 2017. godine umjesto u uobičajenom proljetnom terminu. Osim te promjene mreža je potvrdila da će se po prvi puta nova sezona sastojati od ukupno sedam epizoda, a ne deset kako je do sada bio slučaj. U priopćenju je dodano i to da će se iduća sezona sezona snimati uglavnom na lokacijama u Sjevernoj Irskoj, Španjolskoj (Sevilla, Caceres, Almodovar del Rio, Santiponce, Zumaia, Bermeo) i Islandu. Režiju sedme sezone potpisivat će Mark Mylod, Jeremy Podeswa, Matt Shakman i Alan Taylor.

“Sada kada je zima stigla u Igri prijestolja, glavni producenti David Benioff i D.B. Weiss smatraju da bi za priču sljedeće sezone bilo najbolje kada bi produkcija startala nešto kasnije, kada se vrijeme mijenja. Umjesto tradicionalnog izlaska serije u proljeće, isti nas očekuje na ljeto jer će tako bolje odgovarati rasporedu snimanja.” izjavio je Casey Bloys.

Ponovit ćemo da je šesta sezona još jednom nadmašila rekord gledanosti s prosječnih 23 milijuna gledatelja po epizodi. Igra prijestolja je prošli tjedan pokupila čak 23 Emmy nominacije, najviše u konkurenciji, uključujući i onu za najbolju seriju.

Check Also

Snowpiercer: stigao je novi trailer i poster!

Nakon svih nedaća i godina kojih se radilo na projektu, serija Snowpiercer konačno ima postavljen …

Putovanje počinje u novom promu i isječku za Star Trek: Picard!

Novi promo za Star Trek: Picard ne pokazuje previše, ali je iznimno dobro čuti kako …

Web Statistics