Home / Videodrom / Harrison Ford je potvrđen za ulogu u Blade Runneru 2, a Denis Villeneuve je u pregovorima za režiranje filma

Harrison Ford je potvrđen za ulogu u Blade Runneru 2, a Denis Villeneuve je u pregovorima za režiranje filma

 

Sada je i službeno potvrđeno da se Harrison Ford vraća kao Rick Deckard u nastavku filma Blade Runner. Već smo pisali o tome u studenom prošle godine, ali službeno je ipak službeno. Tada smo javili i da se Ridley Scott koji je režirao original iz 1982. neće vratiti u redateljskoj ulozi nego isključivo producentskoj. Scott je tada izjavio i da snimanje filma započinje već ove godine, no to se u međuvremenu ipak promjenilo te će produkcija započeti tek u ljeto 2016. No novosti ne staju s tom informacijom nego s novim imenom vezanim za redateljsku stolicu, a radi se o Denisu Villeneuveu (Prisoners, Enemy) i iako njegovo ime još nije potvrđeno trenutno se nalazi u pregovorima.
Scenarij za Blade Runner 2 su napisali Hampton Fancher (koji je bio jedan od scenarista na originalnom filmu) i Michael Green (Green Lantern). Scenarij je baziran na idejama Fanchera i Ridelyja Scotta. Prema službenim informacijama radnja će se nastaviti na prvi film, no biti će smještena nekoliko desetaka godina poslije. Također treba ponoviti da unatoč tome što će se Ford vratiti kao Rick Deckard i što će njegov lik biti ključan za film, da je ipak riječ o minimalističkoj ulozi u zadnjoj trećini filma.

27022015_blade_runner_poster

Check Also

Star Trek: Picard je vrlo svjež, prema ocjeni na Rotten Tomatoes!

Na našu recenziju serije Star Trek: Picard ćete se još malo morati strpiti, no sigurni …

Captain Marvel 2 je sada i službeno u razvoju!

Marvel se za Captain Marvel 2 odlučio maknuti iz devedesetih, i preseliti u sadašnje vrijeme …

Web Statistics