Home / Videodrom / George R.R. Martin tumačit će sebe kao zombija, potpisivati i žvakati knjige u novoj sezoni Syfy-eve serije “Z Nation”

George R.R. Martin tumačit će sebe kao zombija, potpisivati i žvakati knjige u novoj sezoni Syfy-eve serije “Z Nation”

 

12092015_grimm_post_1

Ništa neće spriječiti Georgea R.R. Martina od završavanja knjiga iz serijala Pjesma leda i vatre. Popularni autor će imati cameo ulogu u drugoj sezoni Syfy-eve postapokaliptične serije “Z Nation” u kojoj će tumačiti sam sebe, ali u varijanti zombija. Kao što možete vidjeti iz priloženih fotografija Martin je regularni nemrtvi dok potpisuje svoje knjige, a čak i pokušava pojesti jednu. Naslov same knjige je zanimljiv “A Promise of Spring” jer bi očekivani sedmi i posljednji roman iz serijala trebao nositi naslov “A Dream of Spring“. Trenutno Martin radi na više nego ičekivanoj šestoj knjizi “The Winds of Winter“.

Martina ćete moći gledati u osmoj epizodi druge sezone serije Z Nation koja je krenula s prikazivanjem već sinoć s prvom epizodom.

Za one koji ne znaju spomenut ćemo da ovo nije prvi puta da se Martin pojavljuje na malim ekranima, dapače, mogli ste ga ga gledati u CBS-ovoj verziji “Beauty and the Beast” na kojoj je također radio i kao scenarist, te u Syfy-ovom filmu “Sharknado 3! Oh Hell No!“. Ono što je interesantno jest da takvu ulogu još nije imao u seriji Igra prijestolja, iako nećemo preskočiti činjenicu da je u originalnoj verziji pilota koja nije bila emitirana imao ulogu gosta na Danyjinom vjenčanju.

I just want to prove to my fans that even in the Zombie Apocalypse, the Song of Ice and Fire books will still come out!

12092015_grimm_post_2

12092015_grimm_post_3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Trailer za novu Netflixovu horor seriju The Haunting of Hill House

Netflix je objavio prvi trailer i poster za desetodjelnu horor seriju The Haunting of Hill …

Loki, Scarlet Witch i drugi Marvelovi heroji će dobiti svoje serije

Kako prenosi Variety Marvel ima planove za lansiranje nekoliko samostalnih igranih serija za Disneyjevu streaming …

Web Statistics