Home / Videodrom / Serije / George R.R. Martin sprema novu seriju za HBO, “Captain Cosmos”

George R.R. Martin sprema novu seriju za HBO, “Captain Cosmos”

 

HBO i George R.R. Martin idu zajedno. Ne trebate voljeti “Game of Thrones” da znate kako se radi o dobitnoj kombinaciji. Nasilje, golotinja i čisti 18+ sadržaj voljeni su s obje strane i bilo je samo pitanje vremena kada će taj par zajedno napraviti nešto novo.

Ipak, najavljena serija “Captain Cosmos” ne može biti više drugačija od onoga na što smo dosad navikli. Kao prvo, ne radi se o fantasyu, a potencijalno ni o žanru općenito, a kao drugo, ne zvuči kao da će serija uopće ići u kontroverznom smjeru kojega publika HBO-a toliko voli. Naime, radnja je smještena 1949. godine, na početku doba televizije, i prati žanrovskoga pisca koji piše priče koje se nitko drugi ne bi usudio napisati.

To je sve što se za sada zna, a hoće li se te priče prikazati direktno na ekranu ili će one ostati tek neviđena premisa tek moramo saznati. Martin će ipak preskočiti pisanje scenarija te će svoje vrijeme uložiti u pisanje knjige koju sada svi čekaju, a njegova uloga u ovoj novoj seriji vjerojatno će biti samo nadgledanje cijelog projekta. Pisanje prve epizode tako je preuzeo Michael Cassut (Z nation).

Hoćemo li osjetiti Martinov bijes u nečem ovoliko drugačijem nećemo saznati baš tako skoro, ali do tog trenutka ionako će nas zabavljati Game of Thrones.

 

04042015_grrm_hbo

Check Also

The Witcher: novi teaser najavljuje punokrvni trailer za seriju

The Witcher s Henryjem Cavillom (Mission Impossible – Fallout, Justice League) kao Geraltom od Rivije …

Trailer za postapokaliptični SF triler 3022

Saban Films je objavio trailer i poster za nezavisni, postapokaliptični SF triler 3022. Kada Zemlju …

Web Statistics