Funko POP! figurice će biti zvijezde Funko dugometražnog filma

S obzirom da su Funko figurice planetarno popularne ne čudi da je netko iz Hollywooda došao na ideju da nakon magauspješnih Lego filmova krenu raditi i Funko film. Tim više zato što već postoje simpatični kratki Funko filmovi koji su već sami po sebi prikupili pristojnu količinu fanova. Istina oni su nastali gotovo primarno kao reklama za Funko POP! figurice, ali ako ćemo biti iskreni ni dugometražni ne nastaje zato što vam studio želi ponuditi nešto novo, nego da zaradi novčiće i da se proda što više robe povezane s filmom.

Vijest je nakon najave autora Daniela Richtmana (SuperBroMoviesa) potvrdio portal Slash Film, koji je također dao informaciju kako Warner Bros. Animation trenutno razvija ideju filma i da bi u produkciju trebao ići već negdje ove godine.

Više je nego jasno da će studio ići na prokušani magični recept franšize Lego filma, te da je plan shodno tome da okupe veću količinu različitih likova iz pop kulture. Iako za sada nisu poznati nikakvi detalji radnje izgleda da će se film odvijati oko sljedećih likova: Harley Quinn, Dartha Vadera, Wonder Woman, Care Bearsa, Hellboyja, Deadpoola, Hello Kitty i My Little Ponyja. Reklo bi se pravi bučkuriš, no opet ne čudi, jer što je veća raznolikost ona dovodi veću publiku i interes. Zanimljivo je kako to znači da će se likovi iz Marvela, DC-ja i Star Warsa svi zajedno pojaviti u istom filmu! Za sada nema nikakvih indikacija tko bi mogao režirati ili napisati scenarij za film, no ako projekt već ove godine ide u produkciju tu ćemo informaciju nesumnjivo dobiti vrlo skoro.

Netko je prilikom ove najave napisao da bi inače okretao očima na ovakvu vijest, ali da je to isto učinio i za Lego film kada je najavljen pa su stvari ispale fantastične 😉 Mi se nećemo žaliti, volimo Funko POP! figurice te smo ga na Inverzijinom webshopu prodavali još kada većina ljudi kod nas nije ni znala što je to, stoga ako naprave pristojan posao, zašto ne.

Što vi mislite? Da li može Funko film biti jednako uspješan ili čak uspješniji od Lego filmova? U međuvremenu izdvojili smo vam par kratkih Funko filmova pa se bacite na gledanje.

Check Also

Away: prvi teaser i fotke za Netflixovu novu SF seriju

Netflix je objavio prvi teaser i fotke za SF seriju Away, u kojoj glavnu ulogu …

Constantine: šuška se o novom filmu kojeg navodno razvija Warner Bros.

DC-jev John Constantine je tijekom godina doživio mnogo adaptacija, a sada kada J.J. Abrams razvija …

Web Statistics