Home / Videodrom / Serije / Pogledajte nove fotke iz prve dvije epizode serije Star Trek: Discovery

Pogledajte nove fotke iz prve dvije epizode serije Star Trek: Discovery

Još nas tako malo vremena dijeli od novih Zvjezdanih staza da je upravo sada ičekivanje najteže. Polemika i filozofija oko serije Star Trek: Discovery je puno. Svi imaju mišljenje kako bi nove Zvjezdane staze trebale izgledati u televizijskom formatu, što nije loša stvar, ali sto ljudi sto ćudi, ne može se svima udovoljiti. Po meni je stvar vrlo jednostavna, ako serija nastavi kročiti kroz nepoznato, otvarati nova vrata i horizonte, i propagirati načela koja Zvjezdane staze čine posebnima onda stvarno nije ni bitno kako izgledaju novi/stari Klingonci, ni kakve su uniforme, brodovi, glavna muzička tema, ni da li vam paše nova perspektiva serije, itd… Ne mogu se oteti dojmu da bi dobar dio fanova skoro pa radije da serija ne uspije, pa da mogu nakon toga reći ‘znali smo da će biti tako’. Kao da je važnije biti sitničav i po mogućnosti u pravu nego da dobiješ dobru seriju koju čekaš godinama da stigne na male ekrane. Na kraju krajeva koliko puta su traileri krivo zavodili ili čak i recenzije i osvrti. Prvo treba pogledati barem jednu epizodu, i onda sami odlučite koliko vam nova serija paše ili ne, te koliko je vjerna onome što bi u suštini trebala biti.

No da i sama previše ne filozofiram vrijeme je za nove fotografije iz prve dvije epizode koje nose naslov “The Vulcan Hello” i “Battle at the Binary Stars“. Za one koji su možda propustili vijest ponovit ćemo da su poznati i nazivi za treću – “Context is For Kings” i četvrtu epizodu – “The Butcher’s Knife Cares Not For the Lamb’s Cries”.

Star Trek Discovery na Netflix stiže 25. rujna.

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jedan komentar

  1. Vjerujem da će nove Zvjezdane staze biti prava poslastica za gledati. Sviđa mi se i nova kapetanica, koja je žrtvovala svoj život u The Walking Dead kako bi na vrijeme stigla u svemir.
    Volio bih također da se pojavi neki lik tipa komandant Data ili Odo 🙂

Check Also

Za Noć vještica Kino Tuškanac prikazuje Halloween i The Evil Dead

Kako bolje proslaviti Noć vještica nego s prigodnim horor klasicima, a Kino Tuškanac je ponudilo …

Bumblebee: novi trailer otkriva borbu imeđu Optimusa i Decepticona

Još se dva mjeseca morate strpiti dok Bumblebee ne stigne u kina, ali novi, uzbudljivi …

Web Statistics