Home / Opasne vizije / Finalni, eksplozivni trailer za The Predator

Finalni, eksplozivni trailer za The Predator

Za dva tjedna otvara se sezona lova, a ubojiti lovac sa sobom dovodi i čopor Paklenih pasa. Posljednji trailer za The Predator (Predator: Evolucija) se ne suzdržava od ničega, bilo krvi, nasilja, kaosa, a moglo bi se reći i da možda otkriva mrvu previše. No to ga sve skupa čini prilično zabavnim, i sigurno najboljim trailerom do sada, a ruku na srce nije da baš otkriva nešto što već samo po sebi do sada nije bilo jasno. Osim najnovijeg trailera 20th Century Fox je objavio i IMAX poster, za kojeg još ne znamo da li će biti dostupan i kod nas.

Dječak nehotice poziva izvanzemaljska stvorenja na zemlju kada nađe daljinski upravljač svemirskog broda, za koji misli da je igračka. Ubrzo nakon toga se pojavljuju najsmrtonosniji lovci u svemiru – Predatori – sad još snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikada prije, genetski unaprijeđeni DNK-om drugih vrsta, ponovno predstavljaju prijetnju čovječanstvu. Samo će jedan tim bivših vojnika i jedan kemičar moći zaustaviti brisanje ljudske vrste.

Shane Black koji je 1987. godine glumio u originalnom filmu, nam dostavlja novu dimenziju priče kao redatelj. Scenarij potpisuju Fred Dekker i Shane Black. Glavne uluge tumače Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey i Yvonne Strahovski.

The Predator u domaća kina stiže već 13. rujna.

Check Also

Prvi trailer za Lucy in the Sky otkriva mračnu stranu putovanja u svemir

Fox Searchlight je konačno objavio prvi trailer za film Lucy in the Sky, koji je …

Stigao je novi, opako dobri spot za Godzilla: King of the Monsters

Warner Bros. je doista otvorio pandorinu kutiju sa zadnjim spotom za Godzilla: King of the …

Web Statistics