Filmovi koji nas očekuju 2012. – Epizoda I.

Fanovi omiljenog nam žanra bit će zadovoljni količinom filmova koji nas očekuju dogodine. Bit će svega, od Hobita do aliena, trasha, klasike, Marsa i gomile gluposti, ali vjerujemo i nekoliko iznenađenja koja će nas oduševiti.

Underworld Awakening
Četvrti dio sage o borbi između vampira i vukodlaka stiže u kina u siječnju s (ponovo) glavnom ulogom Kate Beckinsale. Režiseri: Måns Mårlind i Björn Stein.

Star Wars I: Fantomska prijetnja 3D
Lucas nikako da nauči pa ponovo pušta svoj reklmani film za akcijske figure u kino distribuciju, sada u 3D-u. Čini se da ga boli ono što je Cameron napravio s Avatarom (tehnološki naravno, ne dramaturški).

Chronicle
Srednjoškolci koji će se domoći iznimnih moći nakon neobićnog otkrića izgubit će kontrolu nad svojim životima u vrtlogu dobrih i loših događaja. Premijera je najavljena za veljaču, a film potpisuje Josh Trank.

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Adaptacije stripova za filmove se prodaju kao lude, pa tako čaki i prosječni uratci dobiju svoj prostor. Ne vjerujemo da će nastavak biti išta bolji od prethodnika. Film ćemo gledati u veljači a režirali su ga Mark Neveldine i Brian Taylor.

John Carter
U ovo polažemo svoje nade, iako nas trailer nije baš oduševio. Prvi je ovo film studija Pixar koji nije animirani i nadamo se da će se režiser Andrew Stanton snaći i održati Pixarovo svjetlo u tami loših filmova. Film ide u distribuciju u ožujku 2012.

The Hunger Games
Iako je roma namjenjen mlađoj publici, čuo sam s nekoliko strana da vrijedi čitanja. Hoće li film stati uz bok romanu, sumnjamo ali neprejudiciramo. Držimo fige Garyju Rossu da nam ne napravi još jednu (sumrak) sagu.

Check Also

Dobitnici BSFA nagrade za 2019. godinu!

Britansko društvo za znanstvenu fantastiku (BSFA) proglasilo je dobitnike nagrade BSFA za djela objavljena 2019. …

Nominacije za nagradu Hugo 2020.

Objavljeni su finalisti za nagradu Hugo 2020., Lodestar Award za najbolju knjigu za mlade i …

Web Statistics