Home / Videodrom / Fantastic Beasts 3 stiže krajem 2021. godine

Fantastic Beasts 3 stiže krajem 2021. godine

Warner Bros. je objavio datum premijere za Fantastic Beasts 3. Film će u kina stići 12. studenog 2021. godine, što znači skoro tri godine nakon otvaranja drugog naslova frašize – Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. To je godinu dana duži razmak nego između prva dva filma. Inicijalno je Warner Bros. ciljao na 2020. godinu, no odlučeno je da ipak više vremena treba posvetiti scenariju. Taj potez ne čudi s obzirom da rezulatati zadnjeg naslova franšize nisu bili previše sjajni. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald je ostvario najmanju zaradu u Harry Potter filmskoj franšizi. Zaradio je čak 160 milijuna manje nego njegov predhodnik.

“Mi smo iznimno uzbuđeni i imamo potpuno povjerenje u Fantastic Beasts serijal. Mi svi vjerujemo kako će novi datum dati filmašima vremena i prostora da njihova umješnost procvjeta i dostavi najbolji mogući film našim fanovima.” – izjavio je Toby Emmerich, predsjedavajući grupe Warner Bros. Pictures.

Snimanje filma se po novom planira u proljeće 2020. godine. Redatelj će biti David Yates, koji je režirao posljednja četiri Harry Potter filma i prva dva iz Fantastic Beasts serijala. J.K. Rowling je kao i do sada zadužena za scenarij, a potvrđeno je kako i dalje možemo očekivati da će se priča protezati na ukupno pet filmova, kako je i originalno zamišljeno.

“J.K. Rowling je stvorila očaravajući i nadahnjujući svemir koji je fascinirao ljude svih dobnih skupina vodeći nas na iznimno magično putovanje. Warner Bros. je ponosan što je filmski dom Čarobnjačkog svijeta i vrlo uzbuđen oko budućnosti Fantastic Beasts franšize. Veselimo se donošenju trećeg poglavlja petodjelnog filmskog serijala gledateljima cijelog svijeta u studenom 2021. godine.” – izjavio je Ron Sanders, predsjednik kuća Worldwide Theatrical Distribution i Home Entertainment.

Check Also

Zaputite se u nepoznato s novim trailerom za 4. sezonu serije The Expanse

Amazon Prime je objavio novi napeti trailer za izvrsnu SF seriju The Expanse koja samo …

Chris Pratt snima SF film The Tomorrow War

Započelo je snimanje ratnog SF filma The Tomorrow War sa Chrisom Prattom (Guardians of the …

Web Statistics