Pogledajte ekskluzivni isječak za nagrađivanu francusku SF seriju “Mission”

Hvaljena francuska SF serija “Missions” je pronašla novi dom. AMC-jev streaming servis Shudder je ostvario ekskluzivna prava za prvo prikazivanje prve sezone za područje Amerike, Kanade, Ujedinjenog Kraljevstva i Irske. Lansiranje se već dogodilo 28. rujna, ali iako smo sretni što je serija s ovim dobila engleske titlove, loša vijest je da Shudder kod nas još uvijek nije dostupan. Druga sezona serije je već potvrđena za 2018. godinu, kada nas očekuje novih 10 epizoda, koje će koproducirati upravo Shudder.

Missions se bavi pričom smještenom u alternativnu stvarnost, o ekspediciji na Mars koja će se transformirati u akciju spašavanja suparničkog broda i posade. Serija se osvrće na budućnost naše vrste i planeta, povlačeći neočekivane paralele između Marsa i Zemlje s vrlo jakim i neobičnim ekološkim alegorijama.

Inicijalno je Missions u Francuskoj emitirana u lipnju ove godine te je ostvarila rekordnu gledanost za OCS-ovu (Orange Cinema Series) originalnu seriju. Kritika je također bila jako naklonjena seriji, a da bi nas moglo čekati pravo malo otkriće govore i nagrade koje je serija dobila.

Tvorci serije su Henri Debeurme, Julien Lacombe i Ami Cohen. Redatelj je Julien Lacombe, a za produkciju prve sezone je zaslužan Empreinte Digitale. Glavnu glumačku ekipu čine Hélène Viviès, Clément Aubert, Mathias Mlekuz i Jean-Toussaint Bernard.

Missions

Check Also

Trailer za Netflixovu adaptaciju The Letter for the King

Ako vam naslov nove Netflixove serije The Letter for the King zvuči poznato to je …

Novi Star Trek film i dvije nove serije su službeno u razvoju!

Potvrđeno je da su Star Trek film i dvije nove tv serije službeno u razvoju. …

Web Statistics