Home / Nagradne igre / Dobitnici nagrada iz filma Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

Dobitnici nagrada iz filma Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem se moglo osvojiti torbu, loptu, termosicu, šalicu, set s naljepnicama/privjescima/slagalicama, pribor za pisanje i kino ulaznice za animirani film Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju! (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation). Većinu ovih nadprirodno cool nagrada osigurao nam je sponzor i distributer filma Continental film pa im se ovim putem zahvaljujemo. No da dalje ne dužimo, dobitnici su:

Torba: Kristina Španić
Lopta: Mia Milković
Termosica: Dario Brajković
Šalica: Matija Opašić
Set s naljepnicama/privjescima/slagalicama: Iva Lelas
Pribor za pisanje: Goga Hajdin

Kino ulaznice smo podijelili ranije te smo se za njih javili direktno dobitnicima na mail, tako da na vrijeme stignu pogledati film.

Čestitamo sretnim dobitnicima i molimo da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati osvojene nagrade. Svima koji ovaj puta nisu imali sreće želimo istu u našim narednim nagradnim natječajima. Prvi novi natječaj će biti aktivan već ovaj vikend, stoga ne propustite provjeriti o čemu se radi.

P.S. S obzirom da nam je trebalo nešto duže za objavu dobitnika, i s obzirom da vas je zaista puno igralo, sigurno će biti razočaranih, i upravo radi toga tu je i jedna blic nagradna, gdje porukom na naš mail: inverzija@inverzija.net možete osvojiti kino ulaznice ako ste ih priželjkivali a niste osvojili jer film Hotel Transilvanija 3 još uvijek igra u kinima (odmah javite i koje kino), a ostala nam je i jedna lopta za plažu (za nju odmah navedite adresu). Stoga ćemo među najbržima odabrati još bar dvoje dobitnika i njima se povratno javiti na mail. S(f)reeeeeeeetno!

Check Also

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Dobitnici nagrada iz filma Venom

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste …

Web Statistics