Home / Nagradne igre / Dobitnici majica, privjesaka i Funko POP! figurica iz filma “Logan: Wolverine”

Dobitnici majica, privjesaka i Funko POP! figurica iz filma “Logan: Wolverine”

 

07032017_Logan_nagradna_post_1

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili majice, privjeske/otvarače i Funko POP! figurice s likom Wolverina iz filma Logan koji trenutačno hara našim kinima.

Konačno je stiglo vrijeme da čestitamo dobitnicima i poželimo im uživanciju s osvojenim majcama i privjescima koje je ustupio distributer filma Blitz Film & Video distribucija, isto kao što dobitnicima Funko POP! figurica koje je osigurala Inverzija želimo nezaboravnu pustolovinu s istima. No da dalje ne dužimo, dobitnici su:

Majice: Vlatko Vočinkić i Mladen Jakšić.

Funko POP! figurice: Martina Havoić i Lana Kovačić.

Privjesci: Saša Turk i Ivona Martinić.

Molimo sretne dobitnike da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati osvojene nagrade. Svima koji ovaj puta nisu imali sreće želimo istu u našim narednim nagradnim natječajima. Nova prilika otvara se već ovaj tjedan kada ćemo dijeliti nagrade iz filma Kong: Otok lubanja.

Za one koji su si zaista željeli nešto iz naše ponude Funko asortimana preostaje da se uputite na Inverzijin webshop i napravite narudžbu za vašu najdražu Funko POP! figuricu.

Check Also

Osvojite cool nagrade iz filma Predator: Evolucija

Predator, koji je davne 1987. godine zamalo nadmudrio tada najjačeg čovjeka na planeti – Arnolda …

Dobitnici nagrada iz filma Časna

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste …

Web Statistics